Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Η Σελήνη στους Ιχθείς φέρνει ευχάριστες ανατροπές: Τα 3 ζώδια που βλέπει στο... ταμείο η Σμάρω Σωτηράκη

Ευχάριστα νέα από την Σμάρω Σωτηράκη!

30 Μαΐου 2024 09:48
Η Σελήνη στους Ιχθείς φέρνει ευχάριστες ανατροπές: Τα 3 ζώδια που βλέπει στο... ταμείο η Σμάρω Σωτηράκη
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Σμάρω Σωτηράκη: Τα ζώδια σήμερα 30 Μαΐου 2024 με τις ημερήσιες προβλέψεις για να ξέρεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σου. Διάβασε το ωροσκόπιο σου και μάθε πως σε επηρεάζουν τα άστρα σήμερα.

Είσοδος της Σελήνης τους Ιχθείς: Κατανόηση και αποδοχή

Η Σελήνη κάνει την εμφάνιση της στους Ιχθείς, τα χαρακτηριστικά θα είναι φαντασία, διαίσθηση, ονειροπόληση. Ρομαντικές θα είναι οι διαθέσεις, στις συζητήσεις και στις επαφές θα υπάρξει συμπόνια, κατανόηση και συναισθηματική αποδοχή. Στον αισθηματικό τομέα πρόσφορο θα είναι το έδαφος για συμφιλιώσεις και επανασυνδέσεις, τα ζευγάρια θα συζητήσουν πάνω σε μία νέα συναισθηματική βάση, θα βρουν λύσεις και θα δώσουν μία καινούργια ώθηση στη σχέση τους.

Η Σελίνη στους Ιχθείς φέρνει ευχάριστες ανατροπές: Τα 3 ζώδια που βλέπει στο... ταμείο η Σμάρω Σωτηράκη

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης απαραίτητο θα είναι να αποφευχθεί η αναβολή, οι ενέργειες θα πρέπει να είναι συντονισμένες και οργανωμένες. Ευνοούνται επαγγέλματα καλλιτεχνικής φύσης, θα υπάρξει έμπνευση, το πνεύμα θα είναι δημιουργικό. Προσοχή στις ψευδαισθήσεις και στις αυταπάτες, θα πρέπει να αποφευχθούν οι ωραιοποιήσεις και οι γρήγορες εξιδανικεύσεις.

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο, τον Δία και την Αφροδίτη, ενδεχομένως να υπάρξει ένα είδος συναισθηματικής σύγχυσης, δεν θα πρέπει να δοθεί έκταση στην ονειροπόληση. Για κάποιους χαρακτήρες θα είναι δύσκολο να μείνουν προσγειωμένοι στην πραγματικότητα, ίσως να διαφύγουν σε νοητούς κόσμους.

Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για να παρθούν σοβαρές αποφάσεις και για να δοθούν τελικές απαντήσεις, απαραίτητο θα είναι να δοθεί χρόνος στα γεγονότα. Στις συζητήσεις ίσως να υπάρξουν μπερδέματα, κάποια θέματα δεν θα κατανοηθούν με τον σωστό τρόπο, δύσκολο θα είναι να γίνουν ουσιαστικά ξεκαθαρίσματα. Σε θέματα οικονομικής φύσης καλό θα είναι αποφευχθούν τα ρίσκα και οι ενέργειες αβέβαιης κατάληξης, ελλοχεύει κίνδυνος για υπερβολές και επιπολαιότητες.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share