Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023

Εκκαθάριση από τον Χρίστο Ντούλη: Ξεκαθαρίζουν όλα την εβδομάδα από 25 Σεπτεμβρίου μέχρι 1 Οκτωβρίου για Σκορπιούς, Ζυγούς, Καρκίνους και δύο ακόμη ζώδια (Video)

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις από τον έμπειρο αστρολόγο για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

20 Σεπτεμβρίου 2023 21:20
Εκκαθάριση από τον Χρίστο Ντούλη: Ξεκαθαρίζουν όλα την εβδομάδα από 25 Σεπτεμβρίου μέχρι 1 Οκτωβρίου για Σκορπιούς, Ζυγούς, Καρκίνους και δύο ακόμη ζώδια (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Χρίστος Ντούβλης αναλύει αστρολογικά την εβδομάδα από 25 Σεπτεμβρίου μέχρι 1 Οκτωβρίου και προβλέπει εκκαθαρίσεις για Σκορπιούς, Ζυγούς, Καρκίνους και δύο ακόμη ζώδια. Επίσης, «χρυσό» Οκτώβριο προβλέπει ο Γιώργος Ματσάγγος, καθώς έρχονται πλούτος και λάμψη για Δίδυμους και άλλα 3 ζώδια.

Αναλυτικά οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από τον Χρίστο Ντούβλη για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

Είναι μια εβδομάδα που από την Παρασκευή και μετά θα υπάρχει μια μεγάλη εκκαθάριση στη σχέση. Θα τα βάλουμε κάτω και θα δούμε τι χρωστά ο ένας στον άλλον, να κάνουμε λογαριασμό που λέμε και να δούμε αν μας βοηθά μια σχέση και αν προοδεύουμε ή μας κρατά πίσω στάσιμους.

Δευτέρα με Τρίτη οι συνθήκες ευνοούν πάρα πολύ να πάρουμε πληροφορίες που χρειαζόμαστε, για οποιοδήποτε θέμα μας καίει και αυτές οι πληροφορίες να είναι σωστές. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε αυτό το ξεκίνημα της εβδομάδας ώστε να έχουμε την σωστή πληροφόρηση ή και καθοδήγηση, επίσης να τακτοποιήσουμε θέματα επικοινωνιακά ή και πρακτικά.

Ενώ Πέμπτη με Κυριακή υπάρχουν κάποιες εσωτερικές αναθεωρήσεις, λόγω εξωτερικών γεγονότων θα πρέπει να επανεξετάσουμε αν έχουμε κέρδος, αν νιώθουμε πλούσιοι και δεν εννοούμε μόνο στα οικονομικά αλλά μέσα μας αν νιώθουμε την πληρότητα που θέλουμε!!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share