Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

«Γκαζιάρικος» Ιούνιος από την Άση Μπήλιου: Τα 3 ζώδια που θα ζήσουν τον κορυφαίο τους μήνα στο 2024

Πολλά υποσχόμενος για πραγματικά σπουδαία πράγματα

30 Μαΐου 2024 08:00
«Γκαζιάρικος» Ιούνιος από την Άση Μπήλιου: Τα 3 ζώδια που θα ζήσουν τον κορυφαίο τους μήνα στο 2024
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Άση Μπήλιου μας βάζει... γκάζια εν όψει του Ιουνίου, ο οποίος όπως όλα δείχνουν υπόσχεται πάρα πολλά, και ιδιαίτερα για ορισμένα ζώδια, που θα ζήσουν έναν εξαιρετικό μήνα.

Ο Ιούνιος υπόσχεται να είναι ο πιο κοινωνικός κι επικοινωνιακός μήνας του φετινού καλοκαιριού, καθώς υπάρχει τεράστια έμφαση τουλάχιστον στο πρώτο του δεκαπενθήμερο στο ζώδιο των Διδύμων. ίναι ο πρώτος καλοκαιρινός μήνας που μας επιτρέπει να είμαστε πιο αισιόδοξοι και πιο πρόθυμοι να ενισχύσουμε τις επαφές μας, να βγούμε περισσότερο, να κινηθούμε, να αλλάξουμε παραστάσεις.

Ο μήνας ξεκινά με μια ιδιαίτερα έντονη όψη στις 03/06/2024, το τρίγωνο ανάμεσα στον Δία από τους Διδύμους με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο, η οποία ενδυναμώνει την πίστη μας και φέρνει κάποιες θετικές εξελίξεις, αλλά και την τάση να δούμε σε βάθος και να φιλοσοφήσουμε τα τεκταινόμενα στις ζωές μας. Ο συνδυασμός αυτών των δύο πλανητών είναι ιδιαίτερα γενναιόδωρος και σε οικονομικά θέματα, αλλά μας χαρίζει κι έμπνευση ώστε να έχουμε ιδέες που ίσως αλλάξουν την καθημερινότητα μας ή να είναι επιδραστικές και στο περιβάλλον μας.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share