Τρίτη, 21 Μαΐου 2024

Συναγερμός Άσης Μπήλιου για Aνάδρομο Χείρωνα στον Κριό: Οικονομική και ερωτική καταστροφή για 4 ζώδια!

Καμπανάκι από την Άση Μπήλιου!

26 Ιουλίου 2023 00:05
Συναγερμός Άσης Μπήλιου για Aνάδρομο Χείρωνα στον Κριό: Οικονομική και ερωτική καταστροφή για 4 ζώδια!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Άση Μπήλιου: Ο ανάδρομος Χείρωνας στον Κριό φέρνει στην επιφάνεια ανασφάλειες και πληγές από το παρελθόν για να τις αντιμετωπίσουμε!

Ο Χείρωνας, αυτός ο μικρός αστεροειδής με την ισχυρή συμβολική σημασία όμως στην αστρολογία, γυρίζει σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία στον Κριό στις 24/07/2023 και για τους επόμενους 5 μήνες θα φέρει στην επιφάνεια παλιές πληγές, φόβους, ανασφάλειες και ό,τι χρειάζεται ίαση στη ζωή μας, για να το αντιμετωπίσουμε κατά μέτωπο και να μπορούμε στη συνέχεια να ανοίξουμε ελεύθεροι τα φτερά μας. Ο Χείρωνας συμβολίζει τα βαθιά τραύματα που κουβαλάμε μέσα μας και τα προβλήματα που δημιουργούνται εξαιτίας αυτών και μας αποκαλύπτει την πιο ευάλωτη και τρωτή πλευρά μας.

Ο συμβολισμός του Χείρωνα

Στην Ελληνική μυθολογία ο Χείρωνας ήταν ένας Κένταυρος, δηλαδή μισός άνθρωπος και μισός άλογο, ο οποίος φημιζόταν για την προαιώνια σοφία του και την ικανότητα να ανακουφίζει τους άλλους και να τους γιατρεύει με έναν ολιστικό τρόπο. Το γεγονός ότι ήταν μισός άνθρωπος και μισός ζώο του έδινε τη δυνατότητα να είναι τόσο σε επαφή με τη φύση όσο και με την πιο πνευματική του υπόσταση. Γι’ αυτό τον λόγο ο Χείρωνας αποτελεί στην αστρολογία μια γέφυρα ανάμεσα στον υλικό και τον πνευματικό κόσμο. Είναι γνωστός ως ο «πληγωμένος θεραπευτής», αφού ο ίδιος είχε πληγωθεί με ένα φαρμακερό βέλος στο πόδι από τον μαθητή του Ηρακλή και αυτή η πληγή ήταν αγιάτρευτη. Βίωσε λοιπόν πολύ έντονα και βαθιά τον πόνο και ενώ θεράπευε όλους τους άλλους, ο ίδιος δεν μπορούσε να θεραπεύσει τον εαυτό του, μέχρι που τελικά αποφάσισε να ανταλλάξει την αθανασία του για να απαλλαγεί οριστικά από αυτό το μαρτύριο.

Συναγερμός Άσης Μπήλιου για Aνάδρομο Χείρωνα στον Κριό: Οικονομική και ερωτική καταστροφή για 4 ζώδια!

Χείρωνας στον Κριό

Ο Χείρωνας μένει σε κάθε ζώδιο για περίπου 8 χρόνια και επισκέφθηκε το ζώδιο του Κριού τον Φεβρουάριο του 2019 και θα περάσει στον Ταύρο τον Απρίλιο του 2027. Με τον Χείρωνα στον δυναμικό Κριό μπορούμε να βρούμε τη δύναμη, την αυτοπεποίθηση και το κουράγιο για να έρθουμε πρόσωπο με πρόσωπο με τις πληγές μας και να τις αντιμετωπίσουμε με πείσμα, όπως ο ξεροκέφαλος Κριός. Ο Χείρωνας από αυτή τη θέση μάς καθοδηγεί να σκεφτούμε ότι οι πληγές στη ζωή μας είναι μαθήματα που πρέπει να μάθουμε, αυτά που μας εμπνέουν και μας δίνουν δύναμη και όχι να κλαίμε πάνω από την καρδάρα με το χυμένο γάλα και να παρατείνουμε τον πόνο μας.

Η ανάδρομη πορεία του Χείρωνα

Από τις 24 Ιουλίου 2023 μέχρι τις 28 Δεκεμβρίου 2023 ο Χείρωνας θα είναι ανάδρομος στο ζώδιο του Κριού και αυτούς τους πέντε μήνες ίσως κληθούμε να αντιμετωπίσουμε επώδυνες εμπειρίες ή άλλα αρνητικά συναισθήματα τα οποία καταπιέζαμε. Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του ο Χείρωνας τείνει να βγάζει στην επιφάνεια αυτές τις κρυμμένες πληγές και μας ωθεί να βρούμε τρόπους να τις θεραπεύσουμε. Μας καλεί να ξεκινήσουμε ένα ταξίδι επίγνωσης των ανασφαλειών και των φόβων που μας κρατούν δέσμιους, ώστε να μη νιώθουμε καταδικασμένοι. Μέσα από την κατανόηση και την αποδοχή θα βρούμε την κάθαρση.

Πάμε όμως να δούμε πώς θα επηρεάσει η ανάδρομη πορεία του Χείρωνα το κάθε ζώδιο ξεχωριστά

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share