Κυριακή, 26 Μαΐου 2024

Πανσέληνος στον Λέοντα - Σε κατάσταση πανικού 4 ζώδια

Η MagicF’Ariel προειδοποιεί!

16 Φεβρουαρίου 2022 13:28
Πανσέληνος στον Λέοντα - Σε κατάσταση πανικού 4 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μαγικό το Φεγγάρι στον ουρανό, έτσι δεν είναι; Ήδη είναι υπέρλαμπρο, ήδη μαγεύει όλα τα μάτια, πού να έρθει και το αύριο!

Το υπέροχο της υπόθεσης είναι πως όσο η νύχτα προχωρά, το Φεγγάρι θα είναι όλο και πιο φωτεινό, όλο και πιο δυνατό, δύσκολο να του αντισταθεί κανείς..

Ταύροι, Λιοντάρια, Σκορπιοί και Υδροχόοι, έχετε την τιμητική σας! Οι πρωταγωνιστές των ημερών, αλλά κυρίως της νύχτας! Όσο το Φεγγάρι φωτίζει δυνατά μέσα στο σκοτάδι, άλλο τόσο εσείς, σα να αφήνετε την πανοπλία στην άκρη, σα να γκρεμίζετε τα τείχη σας, σα να διαγράφετε κάθε ίχνος εγωισμού, μαγεύεστε από τον έρωτα, από την αγάπη.. Ο τολμών νικά, χάνει κιόλας, αλλά πείσμα, στο πείσμα, κάποια στιγμή και ο χαμένος θα βγει νικητής! Το πείσμα, κάποια άλλα συναισθήματα το προκαλούν! Τι λέτε να γίνει αυτό η σπαζοκεφαλιά για απόψε;

Πανσέληνος στα Λιοντάρια, αύριο 16/02/2022, πουρνό-πουρνό, φαντάζεστε τι νύχτα έχουμε να περάσουμε! Τα όνειρα είναι σημάδια μαγικά, κάποιος τα προκαλεί, κάποιος τα στέλνει, είναι οι ενέργειες εκείνες, που επιτρέπουν κάποιος να δει την αλήθεια. Όσο πιο δυνατό είναι το συναίσθημα, άλλο τόσο τα όνειρα, φανερώνουν αυτό που επιθυμεί ο καθένας από εμάς! Τι Φεγγάρι είναι τούτο;;; Με έχει τρελάνει.. Με έχει αναστατώσει!

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share