Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

ZARA: To limited edition πλεκτό φόρεμα που έχει τρελάνει όλες τις γυναίκες

Προλάβετε το!

24 Μαΐου 2020 09:49
ZARA: To limited edition πλεκτό φόρεμα που έχει τρελάνει όλες τις γυναίκες

Βρήκαμε στα καταστήματα ZARA το απόλυτο φόρεμα του καλοκαιριού που έχει τρελάνει όλες τις γυναίκες και δεν πρέπει να λείπει από καμία ντουλάπα.

Όταν ένα ρούχο ή αξεσουάρ κυκλοφορεί σε limited edition εννοείται πως δεν αφήνεις την ευκαιρία να πάει χαμένη και τρέχεις να το προλάβεις. Έτσι το Athensmagazine.gr φρόντισε, έψαξε και βρήκε για εσάς το εκπληκτικό αυτό φόρεμα που θα βρείτε στα καταστήματα ZARA. Μην αργείτε όμως γιατί ο αριθμός των κομματιών είναι περιορισμένος.

Μιλάμε για ένα φόρεμα που φωνάζει από μακριά "ανεμελιά" και "καλοκαίρι" μιας και είναι ιδανικό για τις πρωινές σου βόλτες ή και την εργασία σου αφού προσφέρει την απόλυτη άνεση και το αέρινο ύφασμα του δεν σε αφήνει να ζεσταθείς τις ημέρες που η θερμοκρασία "χτυπάει κόκκινο". Κάλλιστα όμως μπορεί να σε συνοδεύσει και στις βραδινές σου εμφανίσεις συνδυάζοντας το με το κατάλληλο παπούτσι, κι αν αναρωτιέσαι ποιο θα ήταν το κατάλληλο παπούτσι, ρίξε μια ματιά σε αυτά τα πέδιλα που έχουν λατρέψει όλες οι fashion bloggers.

Μην το σκέφτεσαι, κάν' το δικό σου μόνο με ένα κλικ εδώ!

ZARA: Το ολόσωμο μαγιό με ντεκολτέ V που δεν θα αποχωρίζεσαι - Βρες το στην πιο σούπερ τιμή

Ψάχνετε ένα ολόσωμο μαγιό για φέτος το καλοκαίρι, αλλά δεν το έχετε βρει ακόμα; Το Athensmagazine.gr το βρήκε για εσάς στα ZARA και σας το προτείνει, μιας και είναι το καλύτερο στην αγορά όσον αφορά την ποιότητα και την τιμή του.

Ένα ολόσωμο είναι must κάθε καλοκαίρι και αν δεν έχετε επιχειρήσει να φορέσετε ακόμα, νομίζουμε ότι ήρθε η ώρα. Έχει χρώμα μουσταρδί, που είναι η απόλυτη τάση της σεζόν και πάει με τα πάντα, πόσο μάλλον με μια μαυρισμένη και ηλιοκαμένη επιδερμίδα. Αν θέλετε ωστόσο μια πιο απλή επιλογή, δηλαδή ένα μπικίνι, ρίξτε μια ματιά σε αυτό εδώ το σετ που κοστίζει μόνο 10 ευρώ.

Με ντεκολτέ V, αφαιρούμενη cup χωρίς μπανέλα, αλλά και με λεπτές τιράντες είναι το πιο άνετο και βολικό που μπορείτε να βρείτε. Αγοράστε τώρα εδώ μόνο με ένα κλικ ή τρέξτε στο κοντινότερο κατάστημα.

ΜΑΓΙΟ ΜΕ ΝΤΕΚΟΛΤΕ V Λεπτομέρεια
19,95 EUR

Μουσταρδί - 0283/001

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share