Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

ZARA e - shop: Πανικός με αυτό το λουλουδένιο μπλουζάκι - Έχει απίστευτη τιμή

Μην την χάσετε!

1 Μαΐου 2020 11:40
ZARA e - shop: Πανικός με αυτό το λουλουδένιο μπλουζάκι  - Έχει απίστευτη τιμή

Σου βρήκαμε το απόλυτο floral τοπ από τα Zara που έχει κάνει ''πανικό" στα online stores. Θα το δεις και θα θέλεις να το αγοράσεις και εσύ, εδώ και τώρα καθώς θα σε βολέψει στις καθημερινές και κυρίως πρωινές εμφανίσεις σου όταν βγεις έξω.

Τα τοπ είναι πολύ βασικά για να τα φοράς τόσο με τα τζιν σου όσο και σε απλές καθημερινές εμφανίσεις σου. Πάνε με όλα και συνδυάζονται πάρα πολύ εύκολα.

Εμείς βρήκαμε στο Zara ένα τοπ που είναι σε τιμή σοκ και πραγματικά θα τα λατρέψεις καθώς είναι άνετο και βολικό να φορεθεί και σε πολύ ωραία χρώματα.

25,95 EUR

Τοπ με μεγάλο V ντεκολτέ. Φουσκωτό μανίκι κάτω από τον αγκώνα. Λεπτομέρεια σούρες.

Θα το βρεις εδώ

Ωστόσο, μήπως θέλεις να αγοράσεις φέτος τα πιο μοδάτα φορέματα και να σε κοιτάνε όλοι; Στο διαδικτυακό κατάστημα των Zara λοιπόν θα βρεις αυτό που ψάχνεις χωρίς να κουραστείς πολύ. Συγκεκριμένα, στο e-shop τους προκαλούν φρενίτιδα, 2 πολύ εντυπωσιακά και λουλουδένια, σε μίνι μήκος.

ZARA online προσφορές - Λευκό τζιν καμπάνα μόλις με 12,99€ από 26€

Το λευκό είναι αδιαμφισβήτητα το χρώμα του καλοκαιριού, και όσο ο καιρός ανοίγει, μιας και θα βγούμε από την καραντίνα ένα τέτοιο τζιν επιβάλλεται. Το Athensmagazine.gr σας βρήκε την καλύτερη επιλογή από τα ZARA, που θα μονοπωλήσει φέτος το καλοκαίρι!

Τα ψηλόμεσα παντελόνια και ειδικά οι καμπάνες μπορούν να δημιουργήσουν μια άψογη, ψιλόλυγνη σιλουέτα που όλες οι γυναίκες ονειρεύονται. Ταιριάζει με τα πάντα, όπως με ένα κροπ τοπ για τις καλοκαιρινές νύχτες ή ακόμα και με αυτό το φανταστικό μπλουζάκι, που θα κάνει πάταγο το καλοκαίρι!

Ακόμα και αν δεν έχεις καμπύλες, με αυτό τον τρόπο μπορείς να αποκτήσεις. Μην χάνεις ευκαιρία, αγόρασε αυτό το τζιν καμπάνα στην πιο χαμηλή τιμή που υπάρχει στην αγορά, σε σχέση πάντα με την ποιότητα.

Λόγω της πανδημίας το ZARA έχει φροντίσει να πουλήσει διαδικτυακά κομμάτια της νέα σεζόν, σε τιμή έκπληξη. Θα βρεις το παντελόνι εδώ, μόλις με 12,99€. Επωφελήσου από την προσφορά!

ΤΖΙΝ Z1975 ΚΑΜΠΑΝΑ
25,95 EUR12,99 EUR-45%

 

Ροή ειδήσεων

Share