Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ZARA e - shop: Μην χάσεις το πιο φανταστικό μπλουζάκι του καλοκαιριού - Θα πάθεις πλάκα με αυτή την λεπτομέρεια

Κοστίζει 17 ευρώ!

22 Απριλίου 2020 08:49
ZARA e - shop: Μην χάσεις το πιο φανταστικό μπλουζάκι του καλοκαιριού - Θα πάθεις πλάκα με αυτή την λεπτομέρεια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτό το φούξια τοπάκι που βρήκαμε στο online κατάστημα του ZARA κάνει κανονική θραύση από την πρώτη μέρα που κυκλοφόρησε και γι'αυτό το λόγο δεν πρέπει με τίποτα να το χάσες. Είναι το ρούχο που πρέπει να προσθέσεις στη συλλογή σου φέτος το καλοκαίρι.

Το καλοκαίρι βρίσκεται προ των πυλών, και μπορεί προς το παρόν να βρίσκεσαι σε καραντίνα, ωστόσο αυτό που πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις, είναι να ανανεώσεις τη συλλογή σου και να κάνεις όλες τις αγορές που χρειάζεσαι από τη νέα συλλογή.

Μιας και θα μπεις στο online store του ZARA, πρέπει οπωσδήποτε να ρίξεις μια ματιά και σε αυτό το υπέροχο φόρεμα!

Το online store του zara, έχει όλες τις επιλογές που χρειάζεσαι. Το φούξια τοπάκι που σου βρήκαμε είναι ιδανικό για τις βραδινές σου εξόδους και όχι μόνο, αφού μπορείς να το φορέσεις ακόμα και για ένα πρωινό καφέ, συνδυασμένο με ένα χαλαρό τζιν.

Το φούξια αποτελεί άλλωστε το απόλυτο χρώμα της σεζόν και γι' αυτό δεν πρέπει να το αφήσεις φέτος. Κάνε στην άκρη λοιπόν τα μαύρα και τα γρκι και βάλε λίγο χρώμα στη συλλογή σου.

Κοστίζει 17,95€ και θα το βρεις εδώ

ZARA ξεπούλημα: Αγοράστε πλισέ φόρεμα σε τιμή σοκ - Κοστίζει 19,99€ από 39,95

Το Athensmagazine.gr είναι εδώ για να σας παρουσιάζει τα καλύτερα κομμάτια της αγοράς, που πρέπει να προσθέσετε στη ντουλάπα σας. Αυτή τη φορά, βρήκαμε για εσάς ένα φόρεμα από τα ZARA, που είναι σε προσφορά, καθώς κοστίζει μόνο 19,99€ από 39,95.

Μπορεί τα μαγαζιά να είναι κλειστά, λόγω των μέτρων της Κυβέρνησης για την προστασία από την εξάπλωση του Κορωνοϊού, ωστόσο, ακόμα μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας μέσω e-shop. Κοιτάζοντας λοιπόν, τα ρούχα της εταιρείας, "πέσαμε" πάνω σε ένα σμαραγδί πλισέ φόρεμα, το οποίο και θα λατρέψετε. Σε περίπτωση, όμως, που δε θέλετε κάποιο φόρεμα, δείτε εδώ ένα mom fit ψηλόμεσο τζιν από Bershka, που πρέπει να αγοράσετε.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Μίντι φόρεμα με V ντεκολτέ και κοντό μανίκι που καταλήγει σε μανσέτα με λάστιχο. Λεπτομέρεια βολάν. Λάστιχο στη μέση. Φόδρα. Μπείτε εδώ και κάντε την αγορά σας τώρα.

ΠΛΙΣΕ ΦΟΡΕΜΑΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
39,95 EUR
19,99 EUR
-45%
ΣΜΑΡΑΓΔΙ - 4387/064

.

 

Ροή ειδήσεων

Share