Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Bershka e shop: Βρήκαμε το πιο διαχρονικό mom fit ψηλόμεσο τζιν με μόλις 19,99€!

Δεν θα θες να το αποχωριστείς!

16 Απριλίου 2020 10:07
Bershka e shop: Βρήκαμε το πιο διαχρονικό mom fit ψηλόμεσο τζιν με μόλις 19,99€!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βρήκαμε στο eshop των καταστημάτων Bershka το κλασσικό και διαχρονικό mom fit ψηλόμεσο τζιν που δεν θα θες να βγάλεις από πάνω σου και κοστίζει 19,99€!

Το Athensmagazine.gr καθημερινά ψάχνει και βρίσκει για εσάς τα κορυφαία κομμάτια της αγοράς στις πιο προσιτές τιμές για να είσαι πάντα in fashion και παράλληλα να κάνετε οικονομία!

Έτσι και σήμερα λοιπόν, εντοπίσαμε σε μια μικρή έρευνα στα e shop των αγαπημένων μας καταστημάτων το παντελόνι που αυτή τη σεζόν κάνει θραύση και όχι άδικα μιας και μιλάμε για ένα τζιν με ιδιαίτερο κόψιμο που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες, σε κάθε σωματότυπο και σε κάθε περίσταση.

Μπορείς να το φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ μιας και η ψηλή του "μέση" είναι η μικρή λεπτομέρεια που θα κάνει τη μέση σου να φαίνεται δαχτυλίδι και το "ριχτό" του κόψιμο αυτό που θα σου κρύψει εκείνα τα λίγα παραπάνω κιλάκια που βασανίζεσαι να χάσεις.

Θα το βρεις στο e shop των καταστημάτων Bershka σε διάφορα χρώματα και αποχρώσεις με μόλις 19,99€! Κάν' το τώρα δικό σου μόνο με ένα κλικ εδώ!

Κι αν σκέφτεσαι με τι να το συνδυάσεις, ρίξε μια ματιά σε αυτό το πουά μπλουζάκι που έχει κάνει θραύση!

Βershka e shop: Η must have σαλοπέτα που δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναικεία ντουλάπα!

Βρήκαμε στο e shop των καταστημάτων Bershka την απόλυτη σαλοπέτα της σεζόν με 39,99€ και την λατρέψαμε με την πρώτη ματιά.

Οι σαλοπέτες για ακόμη μια σεζόν έχουν την τιμητική τους και όχι άδικα μιας και μιλάμε για ένα κομμάτι που χαρίζει άνεση και στιλ. Ίσως λοιπόν έχετε δει τον υδραυλικό ή τον ηλεκτρολόγο σας να φοράει μία από αυτές τις ολόσωμες φόρμες, ίσως κάποιο μοντέλο στις πασαρέλες διάσημων οίκων μόδας. Είτε έτσι είτε αλλιώς, είναι μοντέρνες, άνετες και θα γίνουν το αγαπημένο σας νέο ρούχο για την άνοιξη!

Θα γίνει σίγουρα ένα από τα αγαπημένα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου και αυτό γιατί εκτός του ότι θα ακολουθείς μια από τις πιο hot τάσεις, μπορεί να φορεθεί παντού και με όλα. Δηλαδή από μια casual εμφάνιση το πρωί, έως και μια hot το βράδυ.

Κάνε δική σου αυτή την υπέροχη τζιν σαλοπέτα που θα σε κάνει το απόλυτο fashion icon, μόνο με ένα κλικ εδώ! Κι αν αναρωτιέσαι πώς μπορείς να απογειώσεις το βραδινό ανοιξιάτικο outfit σου, δες εδώ το απόλυτο ανοιξιάτικο πέδιλο της σεζόν!

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share