Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Bershka: Το πουά μπλουζάκι που έκανε θραύση και έχει απίστευτη τιμή

Θηλυκό και οικονομικό

15 Απριλίου 2020 15:04
Bershka: Το πουά μπλουζάκι που έκανε θραύση και έχει απίστευτη τιμή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έχει κάνει χαμό αυτό το τοπ από τα Bershka που έχει έξω τους ώμους. Μια πολύ θηλυκή αλλά και κομψή επιλογή που σίγουρα μόλις την επιλέξεις θα εντυπωσιάσεις, καθώς είναι και κοντό και θα τονίσει το καλίγραμμο σώμα σου και την επίπεδη κοιλιά σου.

Τα τοπ με έξω τους ώμους είναι μια αισθησιακή επιλογή και σίγουρα όταν επιλέγεις να τα φορέσεις, σαγηνεύεις εκεί έξω.

Ο ώμος θεωρείται ένα από τα πιο καυτά σημεία σε κάθε γυναίκα, οπότε γιατί να μην τον δείξεις; Συνδυασμένο με ένα όμορφο τζιν θα ξεχωρίσεις.

Εμείς βρήκαμε αυτό από τα Bershka και πραγματικά μας ξετρέλανε ενώ είναι και μια αρκετά οικονομική επιλογή.Δες εδώ και αυτό το τζιν με σκισίματα από τα Bershka που μόλις το δει θα πάθει πλάκα

Πουά τοπ με έξω τους ώμους
ΑΝΑΦ. 2145/187/800

Θα το βρείτε εδώ

Bershka e - shop: Το απόλυτο τζιν φόρεμα που θα φοράς από το πρωί έως το βραδύ

Το τζιν αυτό φόρεμα που βρήκαμε στο online κατάστημα του Bershka, πρέπει οπωσδήποτε να το κάνεις δικό σου μιας και είναι σκέτο "όνειρο" και ιδανικό για όλες τις σου εμφανίσεις φέτος το καλοκαίρι.

Ένα denim κομμάτι πρέπει πάντα να υπάρχει στην ντουλάπα σου μιας και είναι ικανό να σε βγάλει από τη δύσκολη θέση σε πολλές περιπτώσεις και να σε βοηθήσει να φτιάξεις ένα απλό και ταυτόχρονα στιλάτο look.

Τα Bershka σου έχουν για ακόμα μία φορά τη λύση και δεν είναι άλλη από το πιο μοντέρνο denim φόρεμα που σπάει τα ταμεία από την πρώτη μέρα που κυκλοφόρησε στο online store.

Μιας και θα μπεις στο online store του Bershka, πρέπει οπωσδήποτε να ρίξεις μια ματιά σε αυτή τη must have τσάντα

Μπορεί προς το παρόν να μην έχεις τη δυνατότητα να πας για ψώνια μιας και τα μαγαζιά είναι κλειστά, μπορείς ωστόσο να μπεις στο online κατάστημα και να βρεις όλα τα κομμάτια που χρειάζεσαι να έχεις στη συλλογή σου φέτος το καλοκαίρι.

Κοστίζει 29,99 και θα το βρεις εδώ

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share