Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Bershka e shop: Βρήκαμε τη must have τσάντα της σεζόν με μόλις 12,99€!

Βολική και στιλάτη!

12 Απριλίου 2020 15:43
Bershka e shop: Βρήκαμε τη must have τσάντα της σεζόν με μόλις 12,99€!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr σας βρήκε την πιο βολική τσάντα ώμου στην πιο οικονομική τιμή. Μπορεί να είναι μικρή αλλά έχει το κατάλληλο μέγεθος για να έχετε πάντα πάνω σας τα απαραίτητα, χωρίς να κουβαλάτε μεγάλες και βαριές τσάντες.

Θέλετε να βγείτε μια απλή βόλτα και να πάρετε μόνο το κινητό και τα χρήματά σας; Επισκεφθείτε το e shop των καταστημάτων Bershka και αγοράστε μόνο με ένα κλικ εδώ αυτό το μικρό τσαντάκι, που θα σας λύσει τα χέρια!

Ενδείκνυται για το καλοκαίρι και την άνοιξη, μιας και τα πράγματα που φοράμε και χρειαζόμαστε στις καθημερινές μας εξόδους λιγοστεύουν. Αν πάλι ψάχνετε μια πιο... ευρύχωρη τσάντα, ρίξτε μια ματιά σε αυτή την κλασσική τσάντα από τα H&M.

Bershka e - shop: Βρήκαμε τα πιο στιλάτα αλλά και άνετα πέδιλα για το καλοκαίρι

Μια νέα τάση στα πέδιλα βλέπουμε στη νέα συλλογή των καταστημάτων Bershka για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2020. Μοιάζουν με αθλητικά αφού έχουν χοντρή σόλα αλλά... δεν είναι!

Οι τάσεις της μόδας αλλάζουν με ταχύτητα φωτός κι όσο περνάνε τα χρόνια μπορεί να επανέρχονται διάφορες από το παρελθόν αλλά έρχονται και νέες που ταράσσουν λίγο τα κλασικά δεδομένα. Μια από αυτές ενδέχεται να είναι και τα πέδιλα με χοντρή και τρακτερωτή σόλα που κυκλοφορούν αυτή την περίοδο στα καταστήματα Bershka.

Τα συγκεκριμένα πέδιλα, το μόνο σίγουρο είναι πως θα κατακλύσουν τους δρόμους είτε της Ελλάδας είτε του εξωτερικού και πως θα γίνουν ένα all day item στη ντουλάπα μας. Και να ξέρεις πως συνδυάζεται άψογα ακόμα και με φορέματα όπως αυτό που σου προτείναμε!

Μπορούν να φορεθούν άνετα σε μια πρωινή βόλτα ή και για πρωινά ψώνια αφού είναι πολύ άνετα και μπορεί κάποιος να τα έχει στα πόδια του για ώρες αλλά μπορούν να φορεθούν και για ένα χαλαρό κρασί αργά το απόγευμα με ένα εντυπωσιακό φόρεμα, όπως αυτά που έβγαλαν τα Zara στη νέα τους συλλογή!

Πέδιλο με αθλητική πλατφόρμα
Ύψος τακουνιού: 7,5 cm. Ύψος πλατφόρμας: 5,5 cm.
ΑΝΑΦ. 1805/560/001
29.99 €

Λευκά πέδιλα με χοντρή σόλα. Κλείνουν με λουράκι με αγκράφα.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share