Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

ZARA e shop: Τα κορυφαία πέδιλα της σεζόν που λάτρεψαν όλες οι fashion bloggers

Προλάβετε τα!

26 Απριλίου 2020 08:11
ZARA e shop: Τα κορυφαία πέδιλα της σεζόν που λάτρεψαν όλες οι fashion bloggers

Βρήκαμε στο e shop των καταστημάτων ZARA το κορυφαίο πέδιλο της σεζόν που έχουν λατρέψει όλες οι fashion bloggers και όχι άδικα!

Επιτέλους ο καιρός θυμίζει άνοιξη και το καλοκαίρι έρχεται όλο και πιο δυναμικά! Και εκτός από βόλτες στις παραλίες αυτό σημαίνει και καλοκαιρινή διάθεση στα ρούχα και φυσικά στα παπούτσια. Δεν γινόταν λοιπόν να μην ξεκινήσουμε από τώρα την έρευνα για τα αγαπημένα σε όλες μας πέδιλα.

Φέτος τα τακούνια χαμηλώνουν, ξεχάστε τις τεράστιες πλατφόρμες και τα τακούνια που μας ψήλωναν 10 πόντους. Η νέα τάση μας θέλει πιο μίνιμαλ και μας βοηθάει να βάλουμε τα τακούνια ακόμη και στο γραφείο με κάθε άνεση. Το συγκεκριμένο πέδιλο από τα καταστήματα ZARA θα το λατρέψεις για δύο λόγους, για την άνεση που σου χαρίζει και για το στυλ και την κομψότητα που μπορεί να δώσει σε κάθε εμφάνιση σου. Αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ και είμαστε σίγουροι πως δεν θα το αποχωριστείς όλο το καλοκαίρι!

Κι αν αναρωτιέσαι πώς θα τα συνδυάσεις για ένα καθημερινό look, ρίξε μια ματιά σε αυτό το λευκό τζιν με καμπάνα που θα απογειώσει το office outfit σου.

ZARA e-shop: Αγοράστε τη φούστα που είναι τάση φέτος το Καλοκαίρι - Κοστίζει 22,95€

Το Athensmagazine.gr, καθημερινά φροντίζει για εσάς και σας παρουσιάζει τα καλύτερα ρούχα για την γκαρνταρόμπα σας. Σήμερα, "ανακαλύψαμε" μία πουά φούστα από τα ZARA, η οποία έχει οικονομική τιμή, καθώς κοστίζει 22,95 ευρώ. Είμαστε σίγουροι, ότι θα την λατρέψετε, γιατί έχει τρομερό χρώμα, ενώ μάλιστα είναι must have κομμάτι για το Καλοκαίρι.

Μπορεί τα μαγαζιά να είναι κλειστά, λόγω των μέτρων της Κυβέρνησης για την προστασία από την εξάπλωση του Κορωνοϊού, ωστόσο, ακόμα μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας μέσω e-shop. Κοιτάζοντας, λοιπόν, τα ρούχα της εταιρείας, το μάτι μας "έπεσε" πάνω σε μία πουά φούστα που έχει το χρώμα της μέντας.

Πρόκειται για μια φούστα που θα φοράτε από το πρωί έως το βράδυ. Είναι ψηλόμεση μίντι, με λάστιχο στη μέση. Στο κάτω μέρος έχει σκίσιμο, ενώ μπροστά έχει κουμπιά. Κι επειδή το Athensmagazine.gr, φροντίζει για εσάς, δείτε εδώ τα πέδιλα που ταιριάζουν απόλυτα με τη φούστα.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Care for fiber: EcoVero™Viscose. Το EcoVero™ πιστοποιείται από το οικολογικό σήμα της ΕΕ και συμμορφώνεται με τα πιο απαιτητικά περιβαλλοντικά πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την πρώτη ύλη έως την κατασκευή της βοηθώντας μας να φροντίζουμε το περιβάλλον. Για να την αγοράσετε τώρα, μπείτε εδώ.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share