Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

ZARA online προσφορές - Λευκό τζιν καμπάνα μόλις με 12,99€ από 26€

Η νο1 τάση του καλοκαιριού

23 Απριλίου 2020 09:03
ZARA online προσφορές - Λευκό τζιν καμπάνα μόλις με 12,99€ από 26€
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το λευκό είναι αδιαμφισβήτητα το χρώμα του καλοκαιριού, και όσο ο καιρός ανοίγει, μιας και θα βγούμε από την καραντίνα ένα τέτοιο τζιν επιβάλλεται. Το Athensmagazine.gr σας βρήκε την καλύτερη επιλογή από τα ZARA, που θα μονοπωλήσει φέτος το καλοκαίρι!

Τα ψηλόμεσα παντελόνια και ειδικά οι καμπάνες μπορούν να δημιουργήσουν μια άψογη, ψιλόλυγνη σιλουέτα που όλες οι γυναίκες ονειρεύονται. Ταιριάζει με τα πάντα, όπως με ένα κροπ τοπ για τις καλοκαιρινές νύχτες ή ακόμα και με αυτό το φανταστικό μπλουζάκι, που θα κάνει πάταγο το καλοκαίρι!

Ακόμα και αν δεν έχεις καμπύλες, με αυτό τον τρόπο μπορείς να αποκτήσεις. Μην χάνεις ευκαιρία, αγόρασε αυτό το τζιν καμπάνα στην πιο χαμηλή τιμή που υπάρχει στην αγορά, σε σχέση πάντα με την ποιότητα.

Λόγω της πανδημίας το ZARA έχει φροντίσει να πουλήσει διαδικτυακά κομμάτια της νέα σεζόν, σε τιμή έκπληξη. Θα βρεις το παντελόνι εδώ, μόλις με 12,99€. Επωφελήσου από την προσφορά!

ΤΖΙΝ Z1975 ΚΑΜΠΑΝΑ
25,95 EUR12,99 EUR-45%

ZARA e - shop: Φρενίτιδα με το πιο αέρινο και καλοκαιρινό φόρεμα που μετά την έκπτωση κοστίζει 12 ευρώ

Κοντεύει να εξαντληθεί από τα Zara αυτό το λιλά φόρεμα, γιατί είναι σε προσφορά και θα το βρεις με μόνο 12,99. Μακρύ και κατάλληλο τόσο για μια βόλτα το καλοκαίρι, όσο και για μια εμφάνιση σικ στο γραφείο ένα πρωινό, ειδικά αν το συνδυάσεις και με αυτά τα εξαιρετικά πέδιλα!

Τα φορέματα είναι σίγουρα, η πιο σικ και ωραία επιλογή, αλλά και η πιο βολική για να φορέσεις το καλοκαίρι και να νιώθεις άνετα, αλλά να μη σκας και από τη ζέστη που είναι επίμονη και πάρα πολύ ενοχλητική εκείνη την περίοδο.

Εμείς βρήκαμε στο eshop των Zara ένα φόρεμα που είναι σε προσφορά και θα θέλεις να το αγοράσεις τώρα, καθώς έχει ένα πολύ ιδιαίτερο χρώμα, αλλά και το στυλ του είναι πολύ όμορφο και θα μπορείς άνετα να το φοράς στο γραφείο.

12,99 EUR

Αμάνικο μίντι φόρεμα με V ντεκολτέ. Κάτω μέρος με ασύμμετρο τελείωμα. Κλείσιμο στο πλάι με κρυφό φερμουάρ στη ραφή.

Θα το βρεις εδώ

Μιας και θα μπεις στο online store του ZARA, πρέπει οπωσδήποτε να ρίξεις μια ματιά και σε αυτό το υπέροχο φόρεμα με πούλιες.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share