Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ZARA e - shop: ''Έσπασε'' ταμεία αυτό το μωβ φόρεμα - Είναι σε τιμή σοκ

Θα το λατρέψετε!

2 Μαΐου 2020 14:15
ZARA e - shop: ''Έσπασε'' ταμεία αυτό το μωβ φόρεμα - Είναι σε τιμή σοκ

Βρήκαμε το μωβ φόρεμα που ''έσπασε'' ταμεία στο online κατάστημα του ZARA, το οποίο θα σε βοηθήσει να κάνεις μερικές μοναδικές εμφανίσεις.

Μπορεί προς το παρόν να βρισκόμαστε να βρισκόμαστε στα σπίτια μας και να μην έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε τις βόλτες μας και όλα εκείνα που μας ευχαριστούν, ωστόσο σε λίγο καιρό η καραντίνα τελειώνει και θα μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε και πάλι το πρόγραμμά μας ανενόχλητοι.

Για να γίνει ωστόσο αυτό θα πρέπει να έχουμε εφοδιαστεί με τα πιο κατάλληλα ρούχα και αξεσουάρ, τα οποία μπορείς να βρεις μέσα από μία πολύ απλή βόλτα στο online store του ZARA.

Μιας και θα μπεις στο online store του ZARA, πρέπει σε κάθε περίπτωση να ρίξεις μια ματιά σε αυτό το limited edition φλοράλ μπλέιζερ που θα αγαπήσεις.

Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για το ρούχο που θα κερδίσει την καρδιά σου και θα σε κάνει να το φοράς σε όλες σου τις επίσημες εμφανίσεις κάνοντας όλους να σε κοιτάζουν.

Το συγκεκριμένο φόρεμα βρίσκεται σε πολύ καλή τιμή και μπορείς να το κάνεις δικό σου μόνο με 44,95€. Θα το βρεις εδώ.

ZARA online προσφορές - Λευκό τζιν καμπάνα μόλις με 12,99€ από 26€

Το λευκό είναι αδιαμφισβήτητα το χρώμα του καλοκαιριού, και όσο ο καιρός ανοίγει, μιας και θα βγούμε από την καραντίνα ένα τέτοιο τζιν επιβάλλεται. Το Athensmagazine.gr σας βρήκε την καλύτερη επιλογή από τα ZARA, που θα μονοπωλήσει φέτος το καλοκαίρι!

Τα ψηλόμεσα παντελόνια και ειδικά οι καμπάνες μπορούν να δημιουργήσουν μια άψογη, ψιλόλυγνη σιλουέτα που όλες οι γυναίκες ονειρεύονται. Ταιριάζει με τα πάντα, όπως με ένα κροπ τοπ για τις καλοκαιρινές νύχτες ή ακόμα και με αυτό το φανταστικό μπλουζάκι, που θα κάνει πάταγο το καλοκαίρι!

Ακόμα και αν δεν έχεις καμπύλες, με αυτό τον τρόπο μπορείς να αποκτήσεις. Μην χάνεις ευκαιρία, αγόρασε αυτό το τζιν καμπάνα στην πιο χαμηλή τιμή που υπάρχει στην αγορά, σε σχέση πάντα με την ποιότητα.

Λόγω της πανδημίας το ZARA έχει φροντίσει να πουλήσει διαδικτυακά κομμάτια της νέα σεζόν, σε τιμή έκπληξη. Θα βρεις το παντελόνι εδώ, μόλις με 12,99€. Επωφελήσου από την προσφορά!

ΤΖΙΝ Z1975 ΚΑΜΠΑΝΑ
25,95 EUR12,99 EUR-45%

 

Ροή ειδήσεων

Share