Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Μαγιό στην πιο οικονομική τιμή στα H&M - Σετ μόνο με 10€

Τρέξτε να το αγοράσετε

18 Μαΐου 2020 10:52
Μαγιό στην πιο οικονομική τιμή στα H&M - Σετ μόνο με 10€

Θέλετε να κάνετε ανανέωση στα γκαρνταρόμπα με τα μαγιό; Το Athensmagazine.gr έχει βρει για εσάς το καλύτερο σετ μπικίνι και μάλιστα στη πιο χαμηλή τιμή στην αγορά μόνο στα H&M.

Όλες μας λατρεύουμε να αγοράζουμε νέα μαγιό κάθε καλοκαίρι, μιας και τα παλιά μπορεί να έχουν ξεβάψει ή φθαρεί από τον ήλιο και το αλάτι. Αυτό το μαγιό μπορεί να σας σώσει φέτος, και πάει σε όλους τους τύπους σωμάτων. Αν ωστόσο έχετε πιο juicy σώμα και προτιμάτε κάποιο άλλο, μπορείτε να δείτε και αυτό το μαγιό εδώ.

Τα H&M άλλωστε είναι γνωστά για τις χαμηλές τιμές στα μαγιό σε σχέση ποιότητας και τιμής, και αυτό παρακάτω είναι μια απόδειξη. Το πάνω μέρος είναι στράπλες και το κάτω καλύπτει όλα όσα είναι απαραίτητο. Βρείτε το εδώ και αγοράστε το τώρα, μόνο με 10€ το σετ.

Bikini bottoms
4,99 €
Light yellow

Το ολόσωμο μαγιό από τα Bershka που τρελαίνει όλες τις γυναίκες - Η νο1 επιλογή

Τα μπάνια ξεκίνησαν αλλά εσείς έχετε ξεμείνει από μαγιό; Το Athensmagazine.gr σας βρήκε την καλύτερη επιλογή στα Bershka, και σίγουρα όταν το δείτε θα θέλετε να το κάνετε δικό σας.

Σε όλες τις γυναίκες αρέσουν τα ολόσωμα μαγιό, αφού κολακεύουν την σιλουέτα και κρύβουν μικρο- ατέλειες. Μάλιστα έχουν επιστρέψει δυναμικά στη μόδα, και πλέον όλες τα φοράνε, ακόμα και για έξοδο το βράδυ σαν κορμάκια. Αν ωστόσο έχετε πιο juicy σώμα, μπορείτε να δείτε και αυτό το μαγιό εδώ.

Τι καλύτερο λοιπόν από ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό με άνοιγμα και φιόγκους στο πλάι; Με αυτό τον τρόπο και θα τραβήξετε τον ήλιο, αλλά δεν θα σκάσετε κιόλας, μιας και θα δροσίζεστε από το κενό στα πλάγια. Επίσης, δεν θα κολλάει πάνω σας όταν βγαίνετε από το νερό, ένα πρόβλημα που έχουν όλα τα ολόσωμα.

Είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό για αυτό και μπορείτε να το αγοράσετε άμεσα εδώ, με λιγότερο από 20 ευρώ, ή να τρέξετε στο πιο κοντινό κατάστημα.

Ολόσωμο μαγιό με φιόγκους

ΑΝΑΦ. 3997/631/800
Το μοντέλο φοράει το μέγεθος: M | Ύψος μοντέλου: 5.84 ft / 178 cm
19.99 €

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share