Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Oysho: Βρήκαμε το ιδανικό μαγιό για τα πιο juicy σώματα - Έχει απίστευτη τιμή

Θα το λατρέψεις

11 Μαΐου 2020 15:56
Oysho: Βρήκαμε το ιδανικό μαγιό για τα πιο juicy σώματα - Έχει απίστευτη τιμή

Σου Βρήκαμε για φέτος το ιδανικό μαγιό που θα σου πάει αν έχεις juicy σώμα! Είναι από τα Oysho και έχει κάνει θραύση!

Είναι σε χακί χρώμα με λάμψεις και ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες. Και αυτό γιατί έχει μια πολύ ξεχωριστή απόχρωση!

Το καλοκαίρι μέρα με την ημέρα όλο και κοντοζυγώνει, και είναι η κατάλληλη ευκαιρία για αγορές!

Είναι ένα τέλειο μαγιό που πρόκειται φέτος το καλοκαίρι να το λατρέψεις. Τόσο λόγω του χρώματος του, όσο και λόγω του στιλ του. Είναι σε χακί χρώμα που ταιριάζει στις περισσότερες. Τόσο το πάνω μέρος του όσο και το σλιπάκι

Πρόκειται για το κλασικό σλιπ μπικίνι με φόδρα από ανακυκλωμένο πολυεστέρα με πλεκτό ύφασμα με λάμψεις, αλλά και το σουτιέν μπουστάκι μα αφαιρούμενη cup, χωρίς μπανέλα και με φόδρα από επίσης, ανακυκλωμένο πολυεστέρα. Μπορεί να ρυθμιστεί στην πλάτη με τιράντες.

Φόρα το χακί μαγιό σου από τα Oysho, το παρεό σου και συνδύασε το με αυτό το απίστευτο πόντσο από τα H&M!

Πανικός στα Η&Μ: Το πιο σέξι μαγιό που έχει τρελάνει όλες τις γυναίκες κοστίζει λιγότερο από 20€

Βρήκαμε στο e shop των καταστημάτων Η&Μ το κορυφαίο και πιο σέξι μαγιό που έχει τρελάνει όλες τις γυναίκες με 20% έκπτωση και τελική τιμή 19,99€!

Τα H&M φημίζονται για τα μαγιό τους και όπως κάθε χρόνο, κυκλοφορούν κομμάτια που είναι η τελευταία λέξη της μόδας. Σε μια σύντομη έρευνα στο διαδικτυακό τους κατάστημα πέσαμε σε αυτό το υπέροχο κλασικό μαύρο ολόσωμο μαγιό που όλες οι γυναίκες πρέπει να έχουν στην ντουλάπα τους. Είναι κολακευτικό για όλα τα σωματότυπα και το ιδιαίτερο κόψιμο του με τον έναν ώμο είναι αυτό που μας έκανε να το ερωτευτούμε.

Προλάβετε γιατί όσο ανεβαίνει η θερμοκρασία θα ανεβαίνουν και οι τιμές. Θα το βρείτε σε μαύρο και ροζ και μπορείτε να το κάνετε δικό σας μόνο με ένα κλικ εδώ!

Κι αν αναρωτιέστε με τι να το συνδυάσετε για να ολοκληρώσετε την καλοκαιρινή σας εμφάνιση στην παραλία, ρίξτε μια ματιά σε αυτό το κιμονό και να είστε σίγουρες πως όλα τα βλέμματα θα πέσουν πάνω σας.

TAGS
 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share