Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η&Μ: Βρήκαμε το αέρινο πόντσο που θα απογειώσει τις εμφανίσεις σου στις παραλίες

Θα το λατρέψεις!

10 Μαΐου 2020 12:44
Η&Μ: Βρήκαμε το αέρινο πόντσο που θα απογειώσει τις εμφανίσεις σου στις παραλίες

Βρήκαμε στο e shop των καταστημάτων Η&Μ το υπέροχο αέρινο πόντσο που θα κάνει τις εμφανίσεις σου στην παραλία ακόμη πιο εντυπωσιακές.

Οι πρώτες βουτιές στη θάλασσα έχουν ήδη ξεκινήσει και όλες οι γυναίκες έχουμε ξεψαχνίσει όλο το διαδίκτυο για να βρούμε το κατάλληλο μαγιό και αξεσουάρ για τις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις. Έτσι και το Athensmagazine.gr σε μια σύντομη έρευνα στα e shop των αγαπημένων μας καταστημάτων πέσαμε πάνω σε αυτό το αέρινο και υπέροχο πόντσο που μας έκανε να το ερωτευτούμε με την πρώτη ματιά.

Θα το βρεις σε δύο χρώματα, μαύρο και ροζ για να διαλέξεις όποιο εσύ θέλεις και ταιριάζει καλύτερα με το υπόλοιπο beach outfit σου. Και το καλύτερο δεν το άκουσες ακόμη... Κοστίζει μόλις 14,99€. Μην το σκέφτεσαι, είναι ένα κομμάτι που σίγουρα πρέπει να υπάρχει στη ντουλάπα σου αυτό το καλοκαίρι μιας και είναι ότι πιο άνετα και ταυτόχρονα in fashion. Αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ!

Κι αν δεν έχεις διαλέξεις ακόμη μαγιό για φέτος, ρίξε μια ματιά σε αυτό το ολόσωμο που έχει τρελάνει όλες τις γυναίκες.

H&M e - shop: Βρήκαμε το πιο άνετο και στιλάτο τζιν της σεζόν - Έχει απίστευτη εφαρμογή

Βρήκαμε το πιο άνετο και στιλάτο τζιν στο διαδικτυακό κατάστημα των H&M. Έχει «μπλοκάρει» το online store τους από τις πωλήσεις. Είναι πολύ στιλάτο, ταιριάζει σχεδόν τα σωματότυπα και θα γίνει σίγουρα το αγαπημένο σου.

Τα τζιν παντελόνια είναι από τα αγαπημένα κομμάτια τόσο των γυναικών, όσο και των αντρών. Ωστόσο, οι γυναίκες είναι αυτές που δημιουργούν απίστευτους συνδυασμούς. Μπορούν να φορεθούν με διάφορους και άπειρους τρόπους και πάντα εντυπωσιάζουν.

Το συγκεκριμένο που σου βρήκα από το διαδικτυακό κατάστημα των H&M, έχει «μπλοκάρει» από τις πωλήσεις. Έχει προκαλέσει εμμονή στις γυναίκες, αφού είναι ότι πιο stylish. Είναι σε χαλαρή ίσια γραμμή και το μήκος του φτάνει μέχρι τον αστράγαλο.

Συνδύασε το τζιν παντελόνι αυτό, με ένα στιλάτο μπλουζάκι και φόρεσε από μέσα αυτό το δαντελένιο σουτιέν. Είναι σίγουρο πως θα τον "τρελάνεις" και δε θα μπορέσει να σου αντισταθεί ούτε λεπτό!

Δείτε το!

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share