Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024

ZARA: Το διαχρονικό παλτό που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα και λατρεύουν οι fashion editors κοστίζει μόλις 28 ευρώ!

Κορίτσια προλάβετε γιατί είναι σε έκπτωση!

9 Νοεμβρίου 2019 07:55
ZARA: Το διαχρονικό παλτό που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα και λατρεύουν οι fashion editors κοστίζει μόλις 28 ευρώ!

Αυτό είναι το διαχρονικό παλτό που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα και λατρεύουν οι fashion editors κοστίζει μόλις 28 ευρώ και βρίσκεται στα καταστήματα Zara!

Τα χειμωνιάτικα ρούχα είναι πλέον στην ντουλάπα μας και είναι ψάχνουμε τι μπορεί να μας κρατήσει ζεστές για όσο χρειαστεί κατά τη διάρκεια της μέρες που όμως θα μας κάνει να φαινόμαστε κομψές και στιλάτες!

Εμείς για αυτό τον λόγο σας βρήκαμε το απόλυτο παλτό από τα Zara που δεν θα ξεκολλάει από πάνω σας αφού είναι πάντα στη μόδα και η no 1 επιλογή των ειδικών...

Το λαδί παλτό μπορεί να σας σώσει φέτος το χειμώνα, όχι μόνο θα σας κρατήσει ζεστές αλλά θα είστε και stylish από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Είναι οικονομικό (είναι και σε έκπτωση) αφού κοστίζει μόλις 28 ευρώ, αλλά παραμένει υπέρκομψο και δείχνει ακριβό, κάτι που έχει κάνει ακόμα και τα κορίτσια του Instagram που ασχολούνται φανατικά με τη μόδα να το λατρέψουν!

Μια μικρή περιγραφή του παλτό:

Παλτό μπουφάν με όρθιο γιακά με ρυθμιζόμενη κουκούλα και ασορτί μακρύ μανίκι που καταλήγει σε μανσέτα με λάστιχο. Μπροστινές τσέπες με ρέλι. Ασορτί κάτω μέρος σε συνδυασμό. Κλείσιμο μπροστά με κρυφό φερμουάρ με πατιλέτα και κουμπιά σούστες.

ΠΑΛΤΟ ΜΠΟΥΦΑΝ ΜΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΑΠΟ ΚΑΠΙΤΟΝΕΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
49,95 EUR28,99 EUR-40%
ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΚΟΥΡΟ - 5507/200

H&M: Το εντυπωσιακό φόρεμα που δείχνει τέλεια τις καμπύλες - Θα το φοράς στο γραφείο και στο ποτό!

Βρήκαμε το εντυπωσιακό φόρεμα που δείχνει τέλεια τις καμπύλες και θα φοράς στο γραφείο και στο ποτό από τα καταστήματα H&M!

Η ομάδα του Athensmagaizne.gr αγαπάει να σας κάνει χαρούμενες βρίσκοντας τα καλύτερα και must have κομμάτια της σεζόν στις καλύτερες τιμές!

Αυτή τη φορά εντοπίσαμε ένα φόρεμα που σίγουρα θα έχετε δει στα περιοδικά μόδας και θα σας έχει μείνει στην μνήμη, αφού κολακεύει τις καμπύλες αλλά παράλληλα είναι σικ και θηλυκό.

Είναι οικονομικό καθώς κοστίζει 29,99 ευρώ και μπορείς να το φορέσεις σε όποια περίσταση θελήσεις με τον κατάλληλο συνδυασμό.

Αυτό το φόρεμα από τα H&M, μπορεί να σταθεί πραγματικά παντού, αφού με μικρές αλλαγές όπως μια ζώνη στη μέση ή ψηλά παπούτσια μπορείς απευθείας να αλλάξεις το πρωινό look σε βραδινό!

Μια μικρή περιγραφή του φορέματος:

Λεπτό πλεκτό φόρεμα σε μαύρη απόχρωση

Art. no.0830538001

29,99 €

 

Ροή ειδήσεων

Share