Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

ZARA: Η τσάντα σε μαύρο χρώμα που πρέπει να αγοράσεις! Είναι must φέτος!

Πόσο κοστίζει;

7 Νοεμβρίου 2019 06:55
ZARA: Η τσάντα σε μαύρο χρώμα που πρέπει να αγοράσεις! Είναι must φέτος!

Βρήκαμε για σένα την τέλεια μαύρη τσάντα από τα ZARA, που πρέπει να αγοράσεις... Είναι must φέτος! Πόσο κοστίζει;

Η ομάδα του Athensmagazine.gr, καθημερινά βρίσκει για σένα τα καλύτερα κομμάτια της αγοράς αλλά και τα καλύτερα αξεσουάρ που θα σε "βολέψουν" αρκετά. Αυτή τη φορά βρήκαμε την τσάντα shopper soft rock σε μαύρο χρώμα που θα ξεχωρίσει. Με την ευκαιρία διαβάστε: ZARA: Το θηλυκό μαύρο φόρεμα που σε δείχνει πιο αδύνατη από ποτέ κοστίζει μόνο 16 ευρώ

Πρόκειται για τσάντα σε σχέδιο shopper και μαύρο χρώμα. Φινίρισμα soft στην εξωτερική πλευρά με γαζιά με γεωμετρικά σχέδια. Λουριά ώμου με αλυσίδα από συνδυασμό υλικών. Φόδρα με τσέπη στο εσωτερικό. Κλείσιμο με λουρί και λεπτομέρεια μεταλλικό κομμάτι από παλαιωμένο ασήμι και μαγνητικό κούμπωμα. Κοστίζει 29,95 ευρώ.

ΤΣΑΝΤΑ SHOPPER SOFT ROCKΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
29,95 EUR
ΜΑΥΡΟ - 6090/004

ZARA: To Skinny τζιν που σου κάνει τέλεια πόδια και κοστίζει μόνο 14 ευρώ!

Βρήκαμε για σένα το Skinny τζιν από τα ZARA που κάνει τέλεια πόδια και είναι και πάμφθηνο. Κοστίζει 14,99 ευρώ!

Το Athensmagazine.gr ψάχνει τα καλύτερα κομμάτια της αγοράς που θέλουν να έχουν όλες οι γυναίκες στην ντουλάπα τους! Με την ευκαιρία δείτε: ZARA: Βρήκαμε το εμπριμέ μίνι φόρεμα που είναι σε έκπτωση! Είναι must φέτος αυτό το σχέδιο!

Πρόκειται για τζιν με κανονική μέση, μπροστινές τσέπες και πίσω τσέπες patch. Λεπτομέρεια έντονες ραφές στο μπροστινό μέρος. Κάτω μέρος με ξέφτια στο τελείωμα. Όψη ξεβαμμένου. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ και μεταλλικό κουμπί.

ΤΖΙΝ Z1975 SKINNYΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
Από 25,95 τώρα 14,99 EUR-40%
ΜΠΛΕ ΜΕΣΑΙΑ ΑΠΟΧΡΩΣΗ - 5899/185

TAGS
 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share