Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ZARA: Βρήκαμε το εμπριμέ μίνι φόρεμα που είναι σε έκπτωση! Είναι must φέτος αυτό το σχέδιο!

Πόσο κοστίζει;

4 Νοεμβρίου 2019 07:54
ZARA: Βρήκαμε το εμπριμέ μίνι φόρεμα που είναι σε έκπτωση! Είναι must φέτος αυτό το σχέδιο!

Το Athensmagazine.gr βρήκε για σένα το εμπριμέ μίνι φόρεμα από τα ZARA που είναι σε έκπτωση! Είναι must φέτος αυτό το σχέδιο!

Η ομάδα μας ψάχνει για σένα καθημερινά, τα καλύτερα και οικονομικά κομμάτια της αγοράς που δεν πρέπει να λείπουν από τη ντουλάπα σου. Με την ευκαιρία διαβάστε: Βρήκαμε το παντελόνι που ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο και είναι τάση!

Εμείς βρήκαμε το εμπριμέ φόρεμα που θα φοράς από το πρωί έως το βράδυ. Πρόκειται για φόρεμα με στρόγγυλη λαιμόκοψη και μακρύ μανίκι με σούρες. Ασύμμετρο κάτω μέρος. Κλείσιμο πίσω με κρυφό φερμουάρ στη ραφή, άνοιγμα και κουμπί.

ΕΜΠΡΙΜΕ ΜΙΝΙ ΦΟΡΕΜΑΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
Από 39,95 τώρα 22,99 EUR -40%
ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ - 2157/25

ZARA: Το πουά φόρεμα με βολάν που είναι σε έκπτωση! Τρέξτε να το προλάβετε!

Βρήκαμε το τέλειο πουά φόρεμα με βολάν από τα ZARA, που έχει το ιδανικό φόρεμα και είναι και σε έκπτωση. Εσείς ακόμα να τρέξεις;

Το Athensmagazine.gr ψάχνει τα καλύτερα κομμάτια της αγοράς που θέλουν να έχουν όλες οι γυναίκες στην ντουλάπα τους! Εμείς βρήκαμε το φόρεμα που θα φοράς από το πρωί έως το βράδυ. Με την ευκαιρία δείτε και το φόρεμα από τα Zara που έκανε χαμό στο Instagram!

Πρόκειται για κοντό φόρεμα με V ντεκολτέ και μακρύ φουσκωτό μανίκι. Λεπτομέρεια βολάν. Κλείσιμο στο πλάι με κρυφό φερμουάρ στη ραφή. Κοστίζει 15,99 από 29,95.

ΦΟΡΕΜΑ ΠΟΥΑ ΜΕ ΒΟΛΑΝΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
29,95 EUR15,99 EUR
ΜΠΛΕ - 7521/307

TAGS
 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share