Τρίτη, 28 Μαΐου 2024

Σπαράζει καρδιές λίγες μέρες μετά την προσωπική του τραγωδία ο Γιάννης Καλλιάνος: «Αγάπη μου, ζωούλα μου...»

Το συγκινητικό μήνυμα του μετεωρολόγου

7 Μαΐου 2024 08:55
Σπαράζει καρδιές λίγες μέρες μετά την προσωπική του τραγωδία ο Γιάννης Καλλιάνος: «Αγάπη μου, ζωούλα μου...»
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ-ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιάννης Καλλιάνος έζησε προ ημερών πολύ δύσκολες στιγμές, χάνοντας δυστυχώς τον αγαπημένο του πατέρα, ο οποίος αντιμετώπιζε πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας.

Ο ίδιος, ωστόσο, έχει στραφεί εναντίον και των γιατρών του νοσοκομείου στο οποίο νοσηλεύτηκε εκείνος, καθώς υποστηρίζει πως δεν του έδωσαν την απαραίτητη σημασία για να καταφέρουν να τον σώσουν και τον διαβεβαίωναν πως όλα πήγαιναν καλά.

Το συγκινητικό δημόσιο μήνυμα του Γιάννη Καλλιάνου

Το πρώτο Πάσχα μετά από αυτή την απώλεια, λοιπόν, ήταν αρκετά δύσκολο για τον μετεωρολόγο, ο οποίος είχε πάρει μία απόσταση από τα social media αυτό το διάστημα. Την Δευτέρα (6/5) όμως, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μία φωτογραφία με τον γιο του, που ονομάζεται Γιώργος και χθες είχε την γιορτή του.

Θέλησε να του ευχηθεί δημόσια, εκφράζοντας πόση δύναμη παίρνει από εκείνον: «Γιωργάκη μου, αγάπη μου, ζωούλα μου, χρόνια σου πολλά. Χρυσό μου παιδάκι, μου δίνεις δύναμη και ας μην το ξέρεις», σημείωσε χαρακτηριστικά στη λεζάντα και πλήθος κόσμου έσπευσε να του ευχηθεί για το παιδί του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share