Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2024

Νέα τάση στο πεντικιούρ: Αυτό είναι το χρώμα που θα επικρατήσει το καλοκαίρι 2024

Εσύ ποιο θα επιλέξεις

28 Μαΐου 2024 11:25
Νέα τάση στο πεντικιούρ: Αυτό είναι το χρώμα που θα επικρατήσει το καλοκαίρι 2024
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το καλοκαίρι έφτασε και αυτό σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να επισημάνουμε τα pedicure trends, να φορέσουμε τα ανοιχτά παπούτσια και φυσικά τα αγαπημένα μας σανδάλια.

Εξάλλου όπως αναμένεται η θερμοκρασία θα ξεπεράσει του 30 βαθμούς, κάτι που επιβάλλει τα καλοκαιρινά μας ρούχα και υποδήματα να κάνουν την παρουσία τους αισθητή. Με την ευκαιρία δείτε Δεν πρέπει να λείπει από την καλοκαιρινή σου κολεξιόν: Αυτό είναι το μαγιό από ZARA που φοράνε όλες οι διάσημες

Αυτά είναι τα χρώματα που θα επικρατήσουν

Αρχικά δεν είναι άλλο από το κόκκινο. Η πιο ανοιχτή απόχρωση θα έχει για ακόμη μια χρονιά την τιμή της στα κέντρα αισθητικής. Ωστόσο ιδιαίτερη επιτυχία θα έχει και η πιο σκούρα απόχρωση του κόκκινου όπως αυτή του κερασιού ή του κρασιού.

Τα χρώματα του καλοκαιριού

Μια ακόμη τάση που θα επικρατήσει φέτος το καλοκαίρι δεν είναι άλλη από το κλασσικό και σικάτο γαλλικό πεντικιούρ. Καλοκαίρι χωρίς γαλλικό πεντικιούρ δεν είναι καλοκαίρι. Ταιριάζει σε όλα τα μήκη νυχιού και σε όλους τους τύπους δέρματος.

Τα χρώματα του καλοκαιριού

Τέλος αυτό που θα δούμε να κινείται πολύ φέτος είναι το baby blue. Μια απόχρωση για την οποία οι απόψεις διίστανται. Κάποιοι λένε ότι είναι πολύ ωραίο καθώς θυμίζει τις αποχρώσεις του δέρματος χωρίς να ωστόσο να τις επαναλαμβάνεις . Αντίθετα με άλλους που θεωρούν ότι το χρώμα αυτό ταιριάζει σε συγκεκριμένα πόδια και νύχια καθώς το βαθύτερο χρώμα του παραπέμπει σε γκρι αποχρώσεις. Εσύ τι σκέφτεσαι; Θα το δοκιμάσεις;

Τα χρώματα του καλοκαιριού

Υ.Γ. Από τη μόδα δε φεύγουν ποτέ αποχρώσεις nude δηλαδή αυτές του δέρματος. Βέβαια για εσένα που δε σου αρέσουν τα χρώματα πάντα επιβάλλεται μια περιποίηση. Χειμώνα και καλοκαίρι!

 

Trends

Ροή ειδήσεων

Share