Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

Θεσσαλονίκη: Κυνήγησε με σκούπα τους διαρρήκτες που εισέβαλαν σπίτι του! - Δείτε το βίντεο από το περιστατικό

Σκέφτηκε έξυπνα και σώθηκε!

28 Μαΐου 2024 11:48
Θεσσαλονίκη: Κυνήγησε με σκούπα τους διαρρήκτες που εισέβαλαν σπίτι του! - Δείτε το βίντεο από το περιστατικό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας θαρραλέος άντρας στη Θεσσαλονίκη απέτρεψε μια διάρρηξη στο σπίτι του, καθώς κυνήγησε τους διαρρήκτες με μία... σκούπα!

Κι όμως, ο συγκεκριμένος άντρας δε φοβήθηκε τίποτα και τη στιγμή που αντιλήφθηκε ότι οι τρεις διαρρήκτες επιχειρούν σπίτι του, δεν τα «έχασε». Αντίθετα, βρήκε αμέσως τη λύση.

Δείτε επίσης: Fake news η είδηση για διαρρήξη στο σπίτι του Γιώργου Μαζωνάκη

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο ιδιοκτήτης επέστρεψε στη μονοκατοικία του και αντιλήφθηκε ότι μέσα βρίσκονταν διαρρήκτες. Στο βίντεο με εικόνες που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας, βλέπουμε όλα όσα έγιναν τα επόμενα δευτερόλεπτα.

Ο ιδιοκτήτης πήρε μια σκούπα και άρχισε να χτυπά το παράθυρο και την πόρτα για να φύγουν. Λίγο μετά, οι τρεις διαρρήκτες βγαίνουν ο ένας μετά τον άλλον από το παράθυρο.

Όλοι τους φορούσαν κουκούλες για να κρύψουν τα χαρακτηριστικά τους. Ευτυχώς οι δράστες δεν σταμάτησαν για να επιτεθούν στον ιδιοκτήτη του σπιτιού.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, παρέμεινε στην άκρη και τους έβλεπε να πηδούν από το παράθυρο και να τρέχουν για να απομακρυνθούν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, οι διαρρήξεις το τελευταίο διάστημα έχουν αυξηθεί σε ορισμένες περιοχές της Θεσσαλονίκης, με τους κατοίκους των περιοχών να ζητούν ενίσχυση της αστυνομικής παρουσίας, για την ασφάλειά τους.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share