Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024

Όλοι σήμερα μια προσευχή για τον Δημήτρη Σταρόβα: «Έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν, από εδώ και πέρα...»

Ραγδαίες εξελίξεις για την κατάσταση της υγείας του

28 Μαΐου 2024 11:28
Όλοι σήμερα μια προσευχή για τον Δημήτρη Σταρόβα: «Έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν, από εδώ και πέρα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τις εξελίξεις σχετικά με την υγεία του Δημήτρη Σταρόβα μετέδωσαν το πρωί της Τρίτης (28/5) η εκπομπή «Το Πρωινό», μέσω της Ματίνας Παγώνη.

Σε επικοινωνία με τη Ματίνα Παγώνη, έγινε γνωστό πως ο Δημήτρης Σταρόβας, αύριο Τετάρτη 29 Μαΐου, παίρνει εξιτήριο μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη, επιστρέφοντας στο σπίτι με τη σύντροφό του.

«Ο Δημήτρης Σταρόβας βγαίνει αύριο από το νοσοκομείο. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα των γιατρών και των καρδιολόγων και των νευρολόγων που τον παρέλαβαν. Έκαναν ό,τι καλύτερο.

Όλα θα πάνε καλά, και από εδώ και πέρα θα ακολουθεί τις οδηγίες των γιατρών. Σύντομα θα είναι κοντά μας. Σταδιακά ρυθμίζονται όλα για τον κάθε ασθενή και από εδώ και πέρα χρειάζεται προσοχή», ενημέρωσε η Ματίνα Παγώνη για τον Δημήτρη Σταρόβα.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Ζουγανέλη για τον Δημήτρη Σταρόβα

Ο Γιάννης Ζουγανέλης, με δηλώσεις του στην κάμερα του ANT1, μίλησε για την επίσκεψη στο νοσοκομείο και στον στενό του φίλο, Δημήτρη Σταρόβα.

«Έχω πάει και τον έχω δει είχε πλήρη διαύγεια με πολλή δύναμη, αντιλαμβάνεται τα πάντα. Δεν μπορούσε να αρθρώσει λόγο, τώρα είναι πολύ καλά. Ήμουν και παρών που τον πήρε ο Αθερίδης τηλέφωνο και του είπε να του πει ένα τραγούδι. Νομίζω ήταν περαστικό αυτό που του συνέβη», ανέφερε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share