Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024

Τα είπε σταράτα ο Νίκος Χατζηνικολάου: «Σε παρακαλώ να μη σχολιάζεις θέματα που δεν είναι της αρμοδιότητάς σου, παίζεις με τον πόνο μου» (video)

Σιγά μη μασήσει

28 Μαΐου 2024 10:07
Τα είπε σταράτα ο Νίκος Χατζηνικολάου: «Σε παρακαλώ να μη σχολιάζεις θέματα που δεν είναι της αρμοδιότητάς σου, παίζεις με τον πόνο μου» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μετά την προχθεσινή νίκη του Παναθηναϊκού, η «πράσινη» τρέλα συνεχίζει δυναμικότατα.

Εχθές το βράδυ 27/5, η αντίδραση του Νίκου Χατζηνικολάου ήταν επική σχετικά με τον θρίαμβο του Παναθηναϊκου!

Η αντίδραση του Νίκου Χατζηνικολάου

Το καυτό πολιτικό προσκήνιο έπεσε στο τραπέζι του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 εν όψει των ευρωεκλογών και ο λόγος δόθηκε στη συνέχεια στον Αντώνη Δελλατόλα. Μόνο που ο ίδιος θέλησε να κάνει μία μικρή αναφορά στον χθεσινό θρίαμβο του Παναθηναϊκού ως πείραγμα στον παρουσιαστή του δελτίου. Ο Νίκος Χατζηνικολάου πήρε την πάσα και έδωσε τη δική του χιουμοριστική απάντηση.

«Εκτός από αυτό υπάρχει μία πολύ ωραία ιδέα και μία προοπτική να υπάρξει συσπείρωση και να πάρει και ο Ολυμπιακός το κύπελλο το ευρωπαϊκό και όλος αυτός ο κόσμος… Για να συσπειρώσει τον κόσμο και ο Παναθηναϊκός κι ο Ολυμπιακός στις κάλπες» είπε ο Αντώνης Δελλατόλας με τον Νίκο Χατζηνικολάου, όντας Ολυμπιακός, να τον διακόπτει και να απαντά: «Σε παρακαλώ να μη σχολιάζεις θέματα που δεν είναι της αρμοδιότητάς σου. Παίζεις με τον πόνο μου, που επί 20 λεπτά παρουσίαζα την επιτυχία του Παναθηναϊκού».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share