Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024

Εκείνη 44 κι αυτός...: Κι όμως, τόσα χρόνια «ρίχνει» η Ελένη Χατζίδου στον σύζυγό της, Ετεοκλή Παύλου

Είναι μαζί από το 2018 και έχουν αποκτήσει μια κορούλα

28 Μαΐου 2024 10:52
Εκείνη 44 κι αυτός...: Κι όμως, τόσα χρόνια «ρίχνει» η Ελένη Χατζίδου στον σύζυγό της, Ετεοκλή Παύλου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ήταν τον Αύγουστο του 2018 όταν γνωρίστηκαν για πρώτη φορά η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου, σε ένα γυμναστήριο στη Γλυφάδα.

Όπως είχε αποκαλύψει η τραγουδίστρια, για τη γνωριμία της με τον μετέπειτα σύζυγό της: «Ήμουν με τον γυμναστή μου και τον βλέπω και λέω: “καλέ, τι κούκλος είναι αυτός”. Του είπα του Αλέξανδρου “Eρωτεύτηκα”».

Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου

Η διαφορά ηλικίας της Ελένης Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου

Αξιοσημείωτο είναι ότι το ζευγάρι έχει 10 χρόνια διαφορά ηλικίας και όχι μόνο δεν φαίνεται αλλά αντιθέτως πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια έχει γεννηθεί στις 28 Ιουνίου του 1980, ενώ ο personal trainer στις 16 Ιουνίου του 1990.

Δείτε επίσης: Εκείνη 60 κι αυτός...: Κι όμως, τόσα χρόνια «ρίχνει» η Έλενα Τσαβαλιά στον σύζυγό της, Μάρκο Σεφερλή

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Hello, είχε πει για τη διαφορά ηλικίας η Ελένη Χατζίδου: «Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά κι η εγκυμοσύνη δεν ήταν κάτι που έγινε βιαστικά. Δεν την σχεδίαζα -καθώς έχουμε και την διαφορά ηλικίας που έχουμε επικοινωνήσει, δεν είναι κάτι κρυφό. Εγώ ήμουν 38 χρονών κι ο Ετεοκλής 28. Σε καμία περίπτωση δεν είχα σκεφτεί να κάνω σχέση μόνο για να δημιουργήσω οικογένεια. Το ίδιο κι ο Ετεοκλής. Δεν ήταν στο μυαλό του η δημιουργία οικογένειας. Μας προέκυψε κι είμαστε ευλογημένοι που ήρθε στην ζωή μας το παιδί μας γιατί όλοι βλέπουμε τι γίνεται γύρω μας. Δεν είναι εύκολο για όλα τα ζευγάρια να αποκτήσουν παιδί».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share