Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024

«Χρυσή μπάζα» για την Super Κική: «Σε έναν χρόνο άγγιξα το 1 εκατ. ευρώ από το Instagram...»

«Μου έμειναν 200.000 ευρώ σε ένα κουτί και πήγα...»

3 Απριλίου 2024 19:57
«Χρυσή μπάζα» για την Super Κική: «Σε έναν χρόνο άγγιξα το 1 εκατ. ευρώ από το Instagram...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σούπερ Κική βρέθηκε καλεσμένη στο Στούντιο 4 μιλώντας για την περίοδο που πέρασε στη φυλακή, αλλά και την αναγνωσιμότητα που εξασφάλισε στα social media με τα κέρδη που ακολούθησαν.

Αναφερόμενη στη συνέντευξη μέσα από την οποία τη γνώρισε καλύτερα ο κόσμος: «Από τη συνέντευξή μου στον Αρναούτογλου και μετά άρχισα να βγάζω λεφτά. Μέσα έναν χρόνο άγγιξα και το 1 εκατομμύριο. Εγώ τότε ήθελα να βγάλω τα κόμπλεξ του φτωχού», είπε η Σούπερ Κική.

«Εμένα δεν με ενδιέφερε, όπως δεν με ενδιαφέρει μέχρι και σήμερα να έχω σπίτι δικό μου, όλοι οι φίλοι μου φτωχοί από πάντα, ήθελα πολύ να τα φάμε μαζί, να έχουμε τα καλύτερα ρούχα, να δίνω 50 ευρώ πουρμπουάρ στους σερβιτόρους και όχι για να κάνω την καλή, εμένα αυτός ήταν ο καημός μου. Με νοιάζανε αυτά και πράγματι τα κατάφερα», πρόσθεσε η Σούπερ Κική.

Δείτε επίσης: «Οι βρωμόγριες που περνάνε από τη λαϊκή»: Σάλος με τις ντροπιαστικές δηλώσεις της Super Κική που κάνουν το γύρο του διαδικτύου

Σχετικά με τη φίλη της με την οποία αποφάσισαν να συνεργαστούν: «Μου έμειναν 200.000 ευρώ σε ένα κουτί και πήγα στην Andreea να της προτείνω την επιχειρηματική ιδέα που είχα», είπε η Σούπερ Κική στο Στούντιο 4.

«Έδωσε στεγνά» τη συνέταιρό της η Super Κική: «Ήμασταν στο ίδιο κελί...»

Η Σούπερ Κική μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» με αφορμή τη συμμετοχή της στο «Dragons’ Den» του ANT1.

Η γνωστή instagrammer η οποία θέλησε να παρουσιάσει την επιχείρησή της μέσα από την εκπομπή επενδύσεων, μίλησε για την εμπειρία της απέναντι στους επενδυτές αλλά και τη σχέση με τη συνέταιρό της: «Τους άρεσε το προϊόν, επιβεβαιώσανε τους κόπους μας», είπε για τη συμμετοχή της στην εκπομπή.

Για την ιδιαίτερη σχέση με την συνέταιρό της με την οποία αντάλλαξαν ένα φιλί κατά την έξοδό τους από το «Dragons’ Den», η Σούπερ Κική αναφέρθηκε στη δυνατή φιλία που εξελίχθηκε σε κουμπαριά και συνεργασία.

«Η φιλία που μας συνδέει είναι από το 2011. Έτυχε και ήμασταν στο ίδιο κελί. Εγώ ήμουν ανήλικη, εκείνη έγκυος. Δεν είχαμε τι να κάνουμε και φτιάχναμε ότι μπορείτε να φανταστείτε, από ζωγραφιές, κατασκευές, μέχρι καλλυντικά. Βάφτισα εγώ το παιδί της και νιώθω σαν μπαμπάς κάποιες φορές. Είμαστε οικογένεια», απάντησε στην κάμερα του Alpha η Σούπερ Κική.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share