Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Προσβεβλημένος ο Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Άφησε να εννοηθεί ότι δεν είμαι εγώ ο πατέρας του παιδιού, δεν είναι χιούμορ»

«Η Ιλάειρα πικράθηκε πολύ»

26 Φεβρουαρίου 2024 13:29
Προσβεβλημένος ο Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Άφησε να εννοηθεί ότι δεν είμαι εγώ ο πατέρας του παιδιού, δεν είναι χιούμορ»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βαθιά ενοχλημένος είναι ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με τη Super Κική και τα σχόλια που έκανε αναφορικά με το κατά πόσο είναι ο πατέρας του παιδιού της Ιλάειρας Ζήση.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Ιnstgrammer και επιχειρηματίας, δημοσίευσε ένα βίντεο το προφίλ της στα social media, σχολιάζοντας το «γκάλοπ» του για το φύλο του μωρού.

Τότε, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου απάντησε στη Super Κική, δείχνοντας την ενόχλησή του για τη συγκεκριμένη ανάρτηση ειδικά εφόσον είναι γνωστό πως με την Ιλάειρα Ζήση έχουν χάσει ένα παιδί.

«Δε γνωριζόμαστε με τη Super Κική, αλλά δεν έκανε και κάτι καινούργιο, γιατί εγώ την έψαξα και είδα ότι έτσι λειτουργεί αυτό το κορίτσι. Όταν έχεις μάθει να ζεις με το να ειρωνεύεσαι κόσμο και να κάνεις αρνητικά σχόλια με τα οποία γελάς μόνο εσύ... Δε θίχτηκα μόνο εγώ από αυτό το σχόλιο, θίχτηκε η οικογένειά μου.

Εγώ δεν επιτρέπω τέτοια σχόλια. Άφησε να εννοηθεί ότι δεν είμαι εγώ ο πατέρας του παιδιού. Η Ιλάειρα πικράθηκε πολύ με το συγκεκριμένο. Αν αυτό το θεωρεί η Super Κική χιούμορ, εγώ το θεωρώ κακεντρέχεια, τοξικότητα και έχω να σας πω ότι έλαβα και προσωπικό μήνυμα από την ίδια», ανέφερε αρχικά.

«Μου είπε εμμέσως πλην σαφώς ότι θα απαντήσει, αλλά με τρόπο που δε θα μου αρέσει και ότι θα αποκαλύψει πράγματα για μένα που δεν τα ξέρει ο κόσμος», αποκάλυψε στη συνέχεια ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Ξετρελαμένος μπαμπάς ο Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Θα το πάμε παραδοσιακά! Αποφασίσαμε με τη σύζυγό μου να...» (video)

Γονείς για πρώτη φορά πρόκειται να γίνουν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση, διανύοντας την πιο ευτυχισμένη τους περίοδο ως ζευγάρι.

Μέσα από τα social media τους, αποκάλυψαν ποιο είναι το φύλο του παιδιού και το πρωί της Δευτέρας 19/2, ο μέλλων μπαμπάς βγήκε σε ζωντανή σύνδεση στον αέρα του «Super Κατερίνα» για να μιλήσει για αυτό, αποκαλύπτοντας πληροφορίες για τη βάφτιση που σχεδιάζει με τη σύζυγό του.

«Μου έλεγε η Ιλάειρα ότι το μητρικό ένστικτο της έλεγε ότι θα κάνουμε αγόρι, αλλά έπεσε έξω! Αποφασίσαμε με τη σύζυγό μου να βαφτίσουμε το παιδί μας στην Ελλάδα, στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας (την ιδιαίτερη πατρίδα της νέας Ιλάειρας Ζήση). Τρελάθηκα όταν έμαθα ότι θα κάνουμε κοριτσάκι. Θα τη βαφτίσουμε και θα το πάμε παραδοσιακά με το όνομα της μαμάς της Ιλάειρας, "Ιωάννα", και ως δεύτερο όνομα θα βάλουμε το "Μελωδία"», είπε χαρακτηριστικά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share