Τρίτη, 21 Μαΐου 2024

Σοκ στον Βόλο: 42χρονη γυναίκα δέχτηκε επίθεση από αγέλη 6 σκύλων - «Σκεφτόμουν ότι δεν θα τη βγάλω καθαρή»

Πάλευε να ξεφύγει χωρίς κανείς να την βοηθήσει

1 Μαΐου 2024 10:06
Σοκ στον Βόλο: 42χρονη γυναίκα δέχτηκε επίθεση από αγέλη 6 σκύλων - «Σκεφτόμουν ότι δεν θα τη βγάλω καθαρή»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ στον Βόλο: Τον απόλυτο τρόμο έζησε μία 42χρονη γυναίκα στην περιοχή του Άναυρου, καθώς δέχτηκε επίθεση από σκυλιά. Τα 6 σκυλιά την περικύκλωσαν, της επιτέθηκαν και άρχισαν να την δαγκώνουν. Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Κυριακής των Βαΐων, περίπου στις 21:30.

Δείτε επίσης: Ραφήνα: Σκυλιά κατασπάραξαν 55χρονη - Εκτός ελέγχου η κατάσταση με τα αδέσποτα (video)

Πάλευε να ξεφύγει, μόνη και αβοήθητη

Απελπιστικές στιγμές περιφράφει ότι βίωσε μία 42χρονη γυναίκα στον Βόλο, που βρέθηκε στο νοσοκομείο από επίθεση 6 αδέσποτων σκύλων στην περιοχή του Άναυρου. Εξομολογέιται ότι πάλευε να ξεφύγει, μόνη και αβοήθητη, εκείνα τα δρματικά δευτερόλεπτα. Τα ζώα την περικύκλωσαν χωρίς να το συνειδητοποιήσει και ξεκίνησαν να την δαγκώνουν.

42χρονη γυναίκα δέχτηκε επίθεση από αγέλη 6 σκύλων

Κανείς δεν πλησίασε να την βοηθήσει

.Η γυναίκα πάλευε μόνη της τα αγριεμένα σκυλιά, χωρίς να την βοηθήσει κανείς να ξεφύγει.

«Φώναζα με δαγκώνουν και την ίδια ώρα σε κατάσταση σοκ σκεφτόμουν ότι δεν θα τη βγάλω καθαρή. Δεν θα φύγω ζωντανή. Επί τρία με τέσσερα λεπτά της ώρας ένιωθα τα σκυλιά να με δαγκώνουν και να με τραβάνε και εγώ να προσπαθώ να διατηρήσω την ισορροπία μου, να μην πέσω κάτω και με κατασπαράξουν. Εντελώς ξαφνικά με άφησαν και έφυγαν» λέει στο taxydromos.gr η 42χρονη Βολιώτισσα.

Δεν πρόλαβε να αντιδράσει

Η γυναίκα είχε βγει για περίπατο και κατευθυνόταν προς το αυτοκίνητο της. Την ώρα που προχωρούσε είδε ένα σκυλί μπροστά της το οποίο ήταν έτοιμο να επιτεθεί. Πριν προλάβει να αντιδράσει, εκείνο την άρπαξε από το μανίκι από το μπουφάν. «Από πίσω ακολούθησαν άλλα πέντε σκυλιά και δύο από αυτά άρχισαν να με δαγκώνουν στις γάμπες. Το ένα είχε αρπάξει το μανίκι από το μπουφάν και τα άλλα δύο με δάγκωναν στα πόδια. Προσπαθούσα να κρατήσω την ισορροπία μου. Ήμουν στην ανηφόρα και το ένα με τραβούσε από μπροστά και τα άλλα δύο από πίσω», περιγράφει η 42χρονη.

«Υπήρχε αρκετός κόσμος στην περιοχή αλλά κανείς δεν με βοήθησε. Είτε φοβήθηκαν είτε δεν κατάλαβαν τι είχε συμβεί. Εντελώς ξαφνικά με άφησαν τα σκυλιά κι έφυγαν», προσθέτει.

Η ίδια δεν έχασε χρόνο. Έσπευσε άμεσα στο νοσοκομείο όπου εξετάστηκε από γιατρούς και της έγραψαν φάρμακα, αντιτετανικό, αντιβίωση έξι ημερών και σπρέι για τις πληγές. «Πιστεύω ότι με έσωσε το γεγονός ότι φορούσα χοντρό παντελόνι και ότι έμεινα ακίνητη», σημειώνει.

Ανεξέλεγκτη η κατάσταση με τα αδέσποτα

Στον Βόλο, τα αδέσποτα στους δρόμους αυξάνονται και οι καταγγελίες για επιθέσεις σε περαστικούς κάθε ηλικίας, συνεχίζονται από τις αρχές του χρόνου, χωρίς κανένα αντίκρισμα μέχρι στιγμής.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share