Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024

Σπύρος Φωκάς: Το τρυφερό «αντίο» της θετής του κόρης - «Μας την έκανε ο μπαμπάς…» (photo)

Η συγκλονιστική της ανάρτηση

12 Νοεμβρίου 2023 17:47
Σπύρος Φωκάς: Το τρυφερό «αντίο» της θετής του κόρης - «Μας την έκανε ο μπαμπάς…» (photo)
Από Κυριάκος Μελλίδης

Ο καλλιτεχνικός κόσμος πενθεί μετά την απώλεια του αγαπημένου διεθνής φήμης Έλληνα ηθοποιού, Σπύρου Φωκά. Απαρηγόρητοι, όμως είναι και οι οικείοι του, ιδίως η σύζυγός του, Λίλιαν Φωκά, η οποία χθες, Σάββατο έκανε και τις πρώτες δηλώσεις της στον τηλεοπτικό αέρα μετά την είδηση του θλιβερού γεγονότος.

Τη σιωπή της "έσπασε" και η θετή του κόρη, Κωνσταντίνα, με μία ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Η συγκινητική ανάρτηση της θετής κόρης του Σπύρου Φωκά, Κωνσταντίνας, για τον χαμό του:

Η σύζυγος του Σπύρου Φωκά, Λίλιαν, η γνωριμία και η κόρη τους

Πρόκειται για την τέταρτη σύζυγο του ηθοποιού, αφού ο ίδιος είχε παντρευτεί άλλες τρεις φορές, χωρίς ωστόσο να έχει αποκτήσει βιολογικά παιδιά με καμία από τις πρώην συζύγους του. Η κόρη της Λίλιαν Φωκά, Κωνσταντίνα, παρόλα αυτά, έγινε παιδί του στην πορεία, αφού υπήρξαν στήριγμα ο ένας για τον άλλο όλα αυτά τα χρόνια.

Οι δυο τους παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο το καλοκαίρι του 2013 στο Δημαρχείο Αμαρουσίου με εκείνη να έχει δηλώσει σε συνέντευξή της στο παρελθόν στην εφημερίδα Espresso: «Γνωριστήκαμε το 2008 τυχαία σε μια δουλειά. Ήταν να πάω σε μια περιοδεία με θίασο. Εγώ ήμουν αρνητική και είχα αποφασίσει να μην ακολουθήσω. Ξαφνικά ακούω να λένε "Περιμένουμε να έρθει το ταξί με τον κ. Φωκά". Και ξανακάθομαι και περιμένω να δω τον Φωκά. Εκεί γνωριστήκαμε, από σύμπτωση».

Σπύρος Φωκάς: Πού και πότε θα γίνει η πολιτική κηδεία του μεγάλου ηθοποιού

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο προκάλεσε η είδηση πως ο Σπύρος Φωκάς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών. Ο ηθοποιός βρισκόταν τους τελευταίους μήνες σε κέντρο αποκατάστασης στη Μαγούλα.

Το δυσάρεστο γεγονός αποκάλυψε η σύζυγός του, Λίλιαν, η οποία στάθηκε βράχος στο πλευρό του. Ο Σπύρος Φωκάς αντιμετώπιζε αναπνευστικά προβλήματα ενώ είχε θέσει τον εαυτό του και σε πλήρη αφωνία.

Η κηδεία του Σπύρου Φωκά θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 14 Νοεμβρίου στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Η σορός του θα βρίσκεται στην αίθουσα πολιτικής κηδείας από 12.00 μμ έως 14.00 μμ. Στη συνέχεια θα οδηγηθεί στο κρεματόριο Ριτσώνας για αποτέφρωση εκφράζοντας την τελευταία βούληση του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share