Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024

Καισαρική «θρίλερ» για τη Ζέτα Μακρυπούλια: Η αγωνία του Κωνσταντίνου Δέδε στο «Ιασώ» και τα δάκρυα για το γιο του (photo)

Σοκ με πρωτοσέλιδο περιοδικού

7 Ιουνίου 2023 09:53
Καισαρική «θρίλερ» για τη Ζέτα Μακρυπούλια: Η αγωνία του Κωνσταντίνου Δέδε στο «Ιασώ» και τα δάκρυα για το γιο του (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στη φόρα βγήκαν οι λεπτομέρειες της γέννας της Ζέτας Μακρυπούλια. Γνωστό περιοδικό αναφέρει ότι η παρουσιάστρια έζησε μια καισαρική «θρίλερ», ενώ η αγωνία του Κωνσταντίνου Δέδε στο «Ιασώ» για το γιο του ήταν εμφανής.

Το ζευγάρι δεν έχει βγει να διαψεύσει την είδηση, αν και φαντάζει ψεύτικη, αν αναλογιστεί κανείς τον χαμό με τη Ζέτα Μακρυπούλια και την Sky Express. Με την ευκαιρία, αυτή είναι η περιουσία της παρουσιάστριας.

Το πρωτοσέλιδο του περιοδικού «Yes», ρίχνει λάδι στη φωτιά και κάνει λόγο μάλιστα μέχρι και για δάκρυα της 44χρονης Ζέτας στο μαιευτήριο.

Δείτε το πρωτοσέλιδο

Πρωτοσέλιδο περιοδικού «Yes»
Πρωτοσέλιδο περιοδικού «Yes»

«Βόμβα» από Ζέτα Μακρυπούλια: «Πιστεύω ότι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης θα είναι καλός πατέρας, το θέλει»

Πριν αρκετά χρόνια και πολύ πριν το χωρισμό η Ζέτα Μακρυπούλια είχε ρίξει τη δική της «βόμβα» στο ενδεχόμενο ενός παιδιού, αποκαλύπτοντας ότι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης το θέλει και θα είναι καλός πατέρας.

Τότε η γνωστή παρουσιάστρια και ηθοποιός είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα και είχε ερωτηθεί για την προσωπική της ζωή. Με την ευκαιρία, αυτή είναι η τεράστια περιουσία της.

Η Ζέτα Μακρυπούλια είχε δηλώσει χαρακτηριστικά:

Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλης Χατζηγιάννης

«Φοβάμαι όλη αυτή την ευθύνη». Όσο για το αν ο Μιχάλης Χατζηγιάννης θέλει ένα παιδί, η απάντηση ήταν καταφατική: «Πιστεύω ότι θα είναι καλός πατέρας. Το θέλει»

«Κάποια στιγμή θα παντρευτώ.», είχε προσθέσει στην ερώτηση για το αν επρόκειτο να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Σούσουρο με Μακρυπούλια - Χατζηγιάννη: Αυτή ήταν η αιτία του χωρισμού τους μετά από 12 χρόνια σχέσης!

«Είμαστε αγαπημένοι, μετά από 12 χρόνια νιώσαμε μια κόπωση και γι’ αυτό το λόγο πήραμε την απόφαση να μην είμαστε πια μαζί», δήλωσαν οι Μιχάλης Χατζηγιάννης και Ζέτα Μακρυπούλια στην εφημερίδα "Espresso”.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας η ηθοποιός και παρουσιάστρια έχει ήδη μετακομίσει στην περιοχή του Κεραμεικού. Όμως, ακόμα και μετά τον χωρισμό τους πήγαινε στο σπίτι του Μιχάλη Χατζηγιάννη στην Άνω Γλυφάδα, εκεί δηλαδή που συζούσε το ζευγάρι, για να φροντίσει τα κατοικίδιά τους.

Σούσουρο με Μακρυπούλια - Χατζηγιάννη: Αυτή ήταν η αιτία του χωρισμού τους μετά από 12 χρόνια σχέσης!

Από την πλευρά του, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δεν θα μείνει στο ίδιο σπίτι που συγκατοικούσε με τη Ζέτα Μακρυπούλια, αλλά σκοπεύει να πάει σε άλλο, πάλι στην περιοχή της Γλυφάδας.

Να σημειωθεί ότι και οι δύο τρέφουν μεγάλο σεβασμό ο ένας για τον άλλον κάτι που αναμένεται να συνεχισθεί παρά τον χωρισμό τους. Άλλωστε δεν είναι κρυφό το πόσο έχει σταθεί ο ένας στον άλλον όλα αυτά τα χρόνια. Το έχει πει σε ανύποπτο χρόνο ο Μ. Χατζηγιάννης, ότι η Ζέτα του στάθηκε σαν βράχος σε δύσκολες στιγμές.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share