Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Αποθέωσε τη Ζέτα Μακρυπούλια με μια τρυφερή εξομολόγηση – «Μου στάθηκε βράχος…»

Τι αποκάλυψε για τη σχέση τους;

13 Μαΐου 2022 13:17
Μιχάλης Χατζηγιάννης: Αποθέωσε τη Ζέτα Μακρυπούλια με μια τρυφερή εξομολόγηση – «Μου στάθηκε βράχος…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

O Μιχάλης Χατζηγιάννης είχε βρεθεί πριν λίγα χρόνια καλεσμένος στο The 2night Show και είχε μιλήσει με τα πιο τρυφερά λόγια για τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Δείτε επίσης: Αποκάλυψη: Η άγνωστη τραγωδία που έφερε τον χωρισμό Ζέτας Μακρυπούλια και Μιχάλη Χατζηγιάννη

«Στις δύσκολες στιγμές οι άνθρωποι που μένουν δίπλα σου είναι αυτοί που πραγματικά σε αγαπάνε, που πιστεύουν σε σένα και ζουν όλο το δράμα μαζί σου» σημείωσε χαρακτηριστικά. «Στη ζωή μου παρέμειναν λίγοι άνθρωποι και νομίζω πως δεν θα με προδώσουν ποτέ. Δεν με πρόδωσαν στα πολύ δύσκολα και η πορεία μου θα είναι δεμένη μαζί τους».

Χατζηγιάννης Μακρυπούλια

«Η Ζέτα μπορεί να βάλει σε τάξη και τον πιο αδυσώπητο εργένη. Ήταν βράχος και το έδειξε στις πολύ δύσκολες στιγμές. Είναι ένας άνθρωπος υψηλής ηθικής, παιδείας και καλλιέργειας. Έχει τρομερή ευαισθησία και χαίρομαι που την έχω δίπλα μου, στη ζωή μου» εξομολογήθηκε τρυφερά ο Μιχάλης Χατζηγιάννης για την τότε αγαπημένη του, Ζέτα Μακρυπούλια.

Όσον αφορά τα τελευταία δέκα χρόνια στην ζωή του, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ήταν χρόνια δύσκολα, όμως, εκ των υστέρων θα έλεγα ότι ήταν μια οδύσσεια που είχε ευτυχές τέλος. Έμαθα από αυτά τα χρόνια, έγινα πιο ώριμος, πιο συνειδητοποιημένος. Είναι χρήσιμο κάποιες φορές να τρως χαστούκια και ας μην καταλαβαίνεις εκείνη τη στιγμή τη δύναμη που έχουν».

Χιλιάδες ευρώ για τη Ζέτα Μακρυπούλια: Εξελίξεις στον ΑΝΤ1 για την παρουσιάστρια

Σπουδαίες είναι οι εξελίξεις, που ήρθαν στον ΑΝΤ1 για τη Ζέτα Μακρυπούλια, με την ίδια να βλέπει τις απαιτήσεις της να ικανοποιούνται, με συνέπεια το κανάλι να τη διατηρήσει στο δυναμικό της, συνεχίζοντας την επιτυχημένη συνεργασία.

Η αγαπημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια έχει σαρώσει τα τελευταία χρόνια στο σταθμό του Αμαρουσίου με το «Ρουκ Ζουκ» και ο ΑΝΤ1 δεν είχε καμία διάθεση να την αφήσει να φύγει. Οι δυο τους κάθισαν στο τραπέζι, για να διαπραγματευτούν το συμβόλαιο της και να βγει στο τέλος... λευκός καπνός, παρότι οι συζητήσεις είχαν εξελιχθεί για λίγο σε θρίλερ.

Οι απαιτήσεις της Ζέτας και... ο λευκός καπνός

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εκπομπή «Super Κατερίνα», η Μακρυπούλια ζήτησε αρκετά χρήματα παραπάνω, ώστε να συμφωνήσει, και ο ΑΝΤ1 τα δέχθηκε, με αποτέλεσμα να συνεχίζουν τη συνεργασία τους.

Η εκπομπή, μάλιστα, έκανε λόγο για πολλά χιλιάδες ευρώ περισσότερα, τα οποία ζήτησε η παρουσιάστρια, η οποία είναι ήδη η πιο ακριβοπληρωμένη του καναλιού, καταφέρνοντας να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο το κασέ της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share