Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Ο Σάκης Ρουβάς από την Κέρκυρα και εκείνη... - Αυτή είναι η καταγωγή της Κάτιας Ζυγούλη

Κι όμως δεν είναι από την Αθήνα!

17 Μαΐου 2023 14:14
Ο Σάκης Ρουβάς από την Κέρκυρα και εκείνη... - Αυτή είναι η καταγωγή της Κάτιας Ζυγούλη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κάτια Ζυγούλη μπορεί τα τελευταία χρόνια να απέχει από το χώρο των media, ωστόσο, κάποτε απασχόλησε πάρα πολύ με τη σχέση την με τον Σάκη Ρουβά. Είναι γνωστός πως ο τραγουδιστής είναι από την Κέρκυρα, όμως ποια είναι η καταγωγή της συζύγου του;

Μαζί απέκτησαν 4 πανέμορφα παιδιά, ενώ τον γάμο τους τον έκαναν πριν λίγα χρόνια με το σκηνικό να είναι παραμυθένιο. Με την ευκαιρία, αυτό είναι το υπερπολυτελές αμάξι που έχουν.

Όπως γνωρίζουμε ο γνωστός τραγουδιστής κατάγεται από την Κέρκυρα, καθώς έχει αναφερθεί πολλές φορές στα παιδικά του χρόνια που πέρασε στο νησί και τους γονείς του.

Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη
Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη

Ωστόσο αυτό που αρκετοί αγνοούν είναι η καταγωγή της Κάτιας Ζυγούλη. Το γνωστό μοντέλο γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Το τέλος μια φιλίας: Ο λόγος που «πάγωσε» η σχέση της Μαριάννας Λάτση με τον Σάκη Ρουβά

Ο Σάκης Ρουβάς είχε μια στενή φιλία με τη Μαριάννα Λάτση, στην οποία όμως μπήκες ένα πρόωρο τέλος. Ποιος ήταν ο λόγος που «πάγωσε» η σχέση τους; Με την ευκαιρία, αυτό είναι το ακραίο περιστατικό που θέλει να ξεχάσει ο τραγουδιστής.

Με ένα οργισμένο μήνυμα, σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα», η Μαριάννα Λάτση είχε βάλει στον πάγο τον Σάκη Ρουβά. Αιτία είναι η υψηλή αμοιβή που είχε ζητήσει πριν μερικά χρόνια ο Έλληνας σταρ για να ανάψει τα Χριστούγεννα το δέντρο στο Golden Hall.

Μάλιστα η ιδέα να ανάψει ο Σάκης Ρουβάς το δέντρο ήταν της ίδιας της Μαριάννας Λάτση, η οποία ήταν διατεθειμένη να δώσει αμοιβή, αλλά όχι τόσο υψηλή όσο αυτή που ζήτησε ο Σάκης Ρουβάς.

Μαριάννα Λάτση και Σάκης Ρουβάς

Με δεδομένο μάλιστα ότι τους συνέδεε πολύχρονη φιλική σχέση, ενώ ο Σάκης Ρουβάς είχε φιλοξενηθεί ουκ ολίγες φορές στη θαλαμηγό της Μαριάννας Λάτση, ενώ τους χειμώνες φιλοξενείτο στο σαλέ της οικογένειας στο Γκστάαντ.

Τελικά επειδή το ποσό που ζήτησε ο Σάκης Ρουβάς ήταν εξωφρενικό, το δέντρο είχε ανάψει τότε η Δέσποινα Βανδή.

Η Μαριάννα Λάτση διέγραψε τον Σάκη Ρουβά από τον κύκλο των φίλων της ωστόσο, ο τραγουδιστής δεν είχε καταλάβει τίποτα μέχρι που της έστειλε μήνυμα για να την καλέσει στην πρεμιέρα του και έλαβε τελικά μια ψυχρή απάντηση.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share