Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έχασαν πολύ κοινό χρόνο και ύστερα γνώρισαν την νύφη τους: Αυτή είναι η σχέση της Κάτιας Ζυγούλη με τους γονείς του Σάκη Ρουβά

Έδωσαν... την έγκρισή τους

21 Νοεμβρίου 2022 13:24
Έχασαν πολύ κοινό χρόνο και ύστερα γνώρισαν την νύφη τους: Αυτή είναι η σχέση της Κάτιας Ζυγούλη με τους γονείς του Σάκη Ρουβά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σάκης Ρουβάς βρίσκεται σε έναν υπέροχο γάμο με την Κάτια Ζυγούλη, έχοντας προηγουμένως ζήσει για χρόνια μακριά από τη γενέτειρά του, Κέρκυρα, με τους γονείς του να αναφέρονται, τόσο σε αυτό το γεγονός όσο και στο τι σχέση έχουν με το μοντέλο.

Η Μαρία Πανάρετου είχε μιλήσει για το γιο της, Σάκη Ρουβά στο παρελθόν στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω».

«Ο Σάκης τραγούδαγε και κουνιότανε από 1,5-2 ετών” περιγράφει η κ. Παναρέτου. “Όταν έφυγε από την Κέρκυρα στα 19 του έτρεμε η καρδιά μου. Του έδωσα τρεις συμβουλές. Να μη τυφλωθεί από τα φώτα. Να μην μπλεχτεί με άσχημα πράγματα της νύχτας. Την τρίτη την κρατάω για εμένα», είχε πει χαρακτηριστικά η μητέρα του Σάκη Ρουβά, με πτυχές της σχέσης του με τη σύζυγό του να έρχονται στην φόρα.

Η περηφάνεια των γονιών και η έγκρισή τους για την νύφη

«Είμαι περήφανη γιατί πιστεύω ότι ο Σάκης εξελίχθηκε σε έναν πάρα πολύ καλό άνθρωπο», είχε αναφέρει επίσης η κ. Παναρέτου.

Ενώ, ο γνωστός τραγουδιστής είχε πει φανερά συγκινημένος: «Συγκινήθηκα γιατί έχω φύγει από τα 18 μου από την Κέρκυρα. Δεν έζησα με τους γονείς μου όσο θα ήθελα. Χώρισαν όταν ήμουν 12 ετών. Σκέφτομαι τώρα πόσα έχω να πω με τη μητέρα μου», είχε δηλώσει ο Σάκης Ρουβάς.

Και είχε συνεχίσει, λέγοντας: «Ακούγοντάς την, σκέφτομαι πόσο πολύ θα μπορούσαμε να επικοινωνήσουμε σε βάθος οι άνθρωποι μεταξύ μας, και εγώ με τη μητέρα μου και τον πατέρα μου. Και ίσως δεν έχει συμβεί. Με έβαλε σε σκέψεις. Χάνουμε χρόνο από τη ζωή μας χωρίς να επικοινωνούμε τα συναισθήματά μας, από φόβο».

«Σχολείο πήγαινα μαζί με τη μαμά μου. Κάποια στιγμή που έπρεπε να δουλέψω και εγώ σε μικρή ηλικία, πήγα στο νυχτερινό σχολείο. Η μητέρα μου δεν είχε τελειώσει το Λύκειο και βρήκε ευκαιρία και πήγαμε μαζί και τελειώσαμε μαζί», είχε αναφέρει επιπλέον.

Στο γάμο του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη είχαν παρευρεθεί συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού, αλλά και πολλοί επώνυμοι. Ήταν σίγουρα ο γάμος της χρονιάς, ενώ, όπως είχε αποκαλύψει ο τραγουδιστής, η Κάτια Ζυγούλη, παρόλο που είχαν δημιουργήσει ήδη την οικογένειά τους, είχε πει το πολυπόθητο «ναι», ύστερα από πολλές προσπάθειες.

Σε ένα χαρτάκι της το έγραψε: Η τρυφερή εξομολόγηση του Σάκη Ρουβά στην Κάτιας Ζυγούλη

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη ξέρουν πώς να κρατούν τον ρομαντισμό τους ζωντανό, με απλές πράξεις αγάπης και ενδιαφέροντος.

Οι δυο τους είναι μαζί πάνω από 15 χρόνια και με τέσσερα παιδιά στο σπίτι θα έλεγε κανείς ότι το πάθος έχει χαθεί. Το αντίθετο. Κάνουν ό,τι μπορούν για να παραμένουν αγαπημένοι και ερωτευμένοι, κρατώντας τις ισορροπίες στην οικογένεια.

Η πρωινή έκπληξη του Σάκη στην Κάτια

Μία από τις ρομαντικές πράξεις αγάπης είχε αποκαλύψει η Κάτια Ζυγούλη στους διαδικτυακούς φίλους της και αυτή δεν ήταν άλλη από μία τρυφερή έκπληξη που δέχτηκε από τον Σάκη Ρούβα.

Ο Έλληνας pop star έκοψε από τον κήπο τους ένα λουλούδι και το άφησε στην κουζίνα, γράφοντας σε ένα κομμάτι χαρτί "Κάτια".

"Όταν μπαίνεις στην κουζίνα και βρίσκεις αυτό", έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Κάτια Ζυγούλη.

Δείτε την έκπληξη του Σάκη Ρούβα στην Κάτια Ζυγούλη.

Σε ένα χαρτάκι της το έγραψε: Η τρυφερή εξομολόγηση του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share