Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024

Ο Ματέο δεν παίρνει τίποτα από τη Λιλίκα Παντζοπούλου: Εκεί θα καταλήξει η τεράστια περιουσία της πεθεράς της Ελένης Μενεγάκη

Έχει πάρει τα μέτρα της για τα περίπου 30 εκατ. που θα κληροδοτήσει

12 Απριλίου 2023 23:04
Ο Ματέο δεν παίρνει τίποτα από τη Λιλίκα Παντζοπούλου: Εκεί θα καταλήξει η τεράστια περιουσία της πεθεράς της Ελένης Μενεγάκη
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος είναι εδώ και αρκετά χρόνια παντρεμένοι, με το σύζυγο της παρουσιάστριας να αντλεί μια σπουδαία περιουσία από τη μητέρα του, Λιλίκα, κόρη του βιομηχάνου και ενός από τους βασικότερους ιδρυτές της «Μίσκο», Ελευθέριου Μαντζίκα.

Ο πατέρας της υπήρξε ο άνθρωπος που ανέλαβε την εταιρεία το ‘62 και την μετέτρεψε σε κολοσσό δημιουργώντας ένα μοναδικό ελληνικό διαχρονικό success story.

Η ίδια, βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όπως και ο γιος της, παρά την αναγνωρισιμότητα της Ελένης Μενεγάκη.

Προτιμά να μένει στο σπίτι της στην Άνδρο στην περιοχή Λιβάδια, με τον σύζυγο της Δημήτρη Παντζόπουλο, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης εταιρείας με αγροτικά προϊόντα.

Η σχέση με την Ελένη και η απόφαση για την περιουσία

Με την Ελένη Μενεγάκη, που ανέβασε φωτογραφία με... υπόνοιες για πέμπτο παιδί, παρά τις αντιρρήσεις στην αρχή, την είχε αποδεχθεί και η πρώτη τους κανονική συνάντηση όπου μίλησαν έγινε τα Χριστούγεννα του 2009. Μάλιστα είχε δηλώσει σε φίλους πως η Ελένη έκανε τον γιο της ευτυχισμένο και αυτό της ήταν αρκετό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού YES η περιουσία της, την οποία και έγραψε στη μικρή Μαρινούλα, ανέρχεται στα 30 εκατομμύρια ευρώ τα οποία μπορούν να εξασφαλίσουν οικονομικά και τα δισέγγονά της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share