Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024

«Πυρ και μανία» ο Αντώνης Κανάκης - Σε έξαλλη κατάσταση με όσα άκουσε

Τον έβγαλαν από τα ρούχα του αυτά που ειπώθηκαν για τις γυναίκες

28 Σεπτεμβρίου 2022 12:39
«Πυρ και μανία» ο Αντώνης Κανάκης - Σε έξαλλη κατάσταση με όσα άκουσε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο παρουσιαστής μέσα από το προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook συχνά παίρνει θέση για θέματα της επικαιρότητας. Αυτή την φορά μετά το σάλος που έχει δημιουργηθεί από τις απαράδεκτες δηλώσεις του Μητροπολίτη Δωδώνης Χρυσόστομο, ο παρουσιάστης έκανε λόγο για ανθρώπους που κουβαλάνε «σκοταδιστικές απόψεις 1.000 ετών».

Συγκεκριμένα, ο μητροπολίτης σε τηλεοπτική του συνέντευξη ανέφερε πως «Δεν κάθεται μια γυναίκα να βιάζεται χωρίς να το θέλει».

Ο Αντώνης Κανάκης στην αιχμηρή του ανάρτηση ανέφερε: «Από ανθρώπους που ως γνωστόν κουβαλάνε σκοταδιστικές αντιλήψεις 1000 ετών, αυτά και χειρότερα ακούμε και θα συνεχίσουμε να ακούμε. Αλλού είναι το θέμα. Το θέμα είναι, γιατί εν έτει 2022 στην τηλεόραση της υποτιθέμενα ευρωπαϊκής Ελλάδας, επιλέγονται αυτοί οι καλεσμένοι για αυτά τα τόσο σημαντικά και ευαίσθητα θέματα;»

Ανελέητος «βομβαρδισμός» από τον Αντώνη Κανάκη: «Ρισκάρουν και θυσιάζονται...»

Προσωπικές απόψεις και προβληματισμούς του μοιράστηκε ο Αντώνης Κανάκης την Πέμπτη 22/9 μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook συγκρίνοντας γεγονότα, που διαδραματίζονται στην Ελλάδα και στο θεοκρατικό ισλαμικό Ιράν.

Δείτε επίσης: Μεγάλος «πονοκέφαλος» για τον ΑΝΤ1: Έξαλλος ο Αντώνης Κανάκης!

Ο παρουσιαστής εξύμνησε την ηρωική απόφαση των γυναικών εκεί να επαναστατήσουν και να εξεγερθούν στο καταπιεστικό καθεστώς, που ζουν, τη στιγμή που στη χώρα μας η θέση της γυναίκας υποβαθμίζεται. Μάλιστα δε δίστασε να κάνει λόγω για τα ριάλιτι αγάπης, στα οποία βλέπουμε πολλές γυναίκες να ξεδιπλώνουν στοιχεία του εαυτού τους. Αναφέρεται άραγε πλαγίως στους επικούς καβγάδες του GNTM, που βλέπουμε τελευταία;

Η ανάρτηση του Αντώνη Κανάκη για τα γεγονότα που εξελίσσονται στο Ιράν

«Αυτές τις ημέρες εξελίσσεται μία άκρως σημαντική και πιθανώς ιστορική κοινωνική εξέγερση. Οι γυναίκες στο θεοκρατικό ισλαμικό Ιράν, ρισκάρουν και θυσιάζουν αν χρειαστεί τη ζωή τους, προκειμένου να λάβουν τέλος επιτέλους οι θηριωδίες που διαπράττονται εναντίον τους στο όνομα της θρησκείας. Δέος για το θάρρος τους και ελπίδα για αλλαγή.

Υ. Γ. Παράλληλα ρίχνεις μια ματιά στα «κοινωνικά» θέματα που απασχολούν τη δική μας επικαιρότητα, με πρωταγωνιστές προσβλητικά για τη γυναίκα ριάλιτι, “influencers”, κόντρες και δεξιώσεις και σε πιάνει θλίψη».

Πηγή: tv-24.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share