Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ανατροπή στη ζωή του πρώην συζύγου της Σίας Κοσιώνη: Οι τραγικές ώρες, η δικαστική διαμάχη και το νέο «βήμα» 9 χρόνια μετά το διαζύγιο

Μια καινούργια αρχή για τον Μιχάλη Λεάνη

13 Απριλίου 2022 12:35
Ανατροπή στη ζωή του πρώην συζύγου της Σίας Κοσιώνη: Οι τραγικές ώρες, η δικαστική διαμάχη και το νέο «βήμα» 9 χρόνια μετά το διαζύγιο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σία Κοσιώνη υπήρξε για χρόνια παντρεμένη με τον Μιχάλη Λεάνη, ο οποίος είναι από τους κορυφαίους αθλητικούς συντάκτες, αν και τους τελευταίους μήνες πέρασε τις δικές του... φουρτούνες, συνεχίζοντας όμως με ένα ενδιαφέρον νέο «βήμα», έχοντας βρει παράλληλα τον έρωτα στα μάτια άλλης γυναίκας.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, άλλωστε, με απόφαση του ιδιοκτήτη, Γιάννη Αλαφούζου απολύθηκε από τον Bwin ΣΠΟΡ FM σύμφωνα με όσα ο ίδιος υποστήριξε από τον ραδιοφωνικό αέρα.

Ο επί 18 χρόνια παραγωγός του αναφέρθηκε σε όσους τον στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια. «Αυτός αποφάσισε την απομάκρυνση μου, χωρίς φυσικά να μου κοινοποιήσει τους λόγους και τις αιτίες», είπε για τον Γιάννη Αλαφούζο ενώ ξεκαθάρισε: «τη λύση της συνεργασίας και τα περαιτέρω θα τα επιλύσει η ελληνική δικαιοσύνη».

«Κάποιοι έψαχναν στο πρόσωπο του Μιχάλη Λεάνη κάποιον που θα λέει ότι θέλουν ή να ακούν τα αυτιά τους ότι θέλουν, ας το ψάξουν σε άλλο κτίριο», πρόσθεσε.

Μιχάλης Λεάνης νέο «βήμα»

Το νέο «βήμα» στη ζωή του

Ο Μιχάλης Λεάνης, πάντως, παραμένει περιζήτητος, μετά από τόσα χρόνια επιτυχίας στο αθλητικό ρεπορτάζ. Ο ίδιος, πρόσφατα, ξεκίνησε μια νέα συνεργασία με την ΕΟΚ, αναλαμβάνοντας ρόλο στο νέο διαδικτυακό της ραδιόφωνο.

Ο δημοσιογράφος παρουσιάζει κάθε Παρασκευή μεταξύ 13:00 και 14:00 την εκπομπή «Έρωτας με την πρώτη ματιά», όπου πραγματοποιεί ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις με διάσημους καλλιτέχνες για την αγάπη τους για το μπάσκετ και όχι μόνο. Έχουν παρελάσει μέχρι τώρα καλλιτέχνες, όπως ο Μίλτος Πασχαλίδης, τα «Κίτρινα ποδήλατα» και πολλοί ακόμη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share