Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024

«Κάναμε έρωτα και ξαφνικά...» - Η εξομολόγηση του Νίκου Μουτσινά για τη σχέση του

Έκανε την... πικάντικη αποκάλυψή του

23 Ιουλίου 2022 13:41
«Κάναμε έρωτα και ξαφνικά...» - Η εξομολόγηση του Νίκου Μουτσινά για τη σχέση του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε μια ιδιαίτερα... πικάντικη αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή, μιλώντας για τα ατυχήματά του σε στιγμές, όπου έκανε έρωτα.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ, που ήταν και αρκετά δηκτικός προς το Survivor, προχώρησε σε μια σπάνια προσωπική εξομολόγηση και διηγήθηκε δυο διαφορετικά περιστατικά τα οποία του συνέβησαν σε ξενοδοχείο ενώ είχε ερωτική συνεύρεση.

Οι αποκαλύψεις του Μουτσινά για... τις συνευρέσεις του

«Ήμουν περιοδεία και κάπως συνευρέθηκα ερωτικά. Στα ξενοδοχεία, όμως, συνήθως είναι δυο μονά κρεβάτια που τα κολλάνε. Αυτό δεν είχε περάσει από το μυαλό μου, ότι αυτά μπορεί να μην τα έχουν πιασμένα για να μην ανοίγουν. Κάποια στιγμή κι ενώ τα πράγματα πήγαιναν πάρα πολύ εντυπωσιακά, ανοίγουν τα δύο κρεβάτια και χάθηκαν στο κενό δύο άνθρωποι… Εγώ ήμουν τέσσερις μέρες με όλη την πλάτη και το γόνατο. Κούτσαινε και κάποιος άλλος γνωστός…», είπε ο Νίκος Μουτσινάς με χιούμορ σε μια σπάνια εξομολόγηση.

«Η άλλη ιστορία είναι πιο απλή. Τα πράγματα πήγαιναν πάρα πολύ ωραία, ωραία ατμόσφαιρα, ρόλαρε, είχε βρεθεί και ο ρυθμός και ξαφνικά κάνει σεισμό. Είμαι στον πέμπτο όροφο σε ένα ξενοδοχείο και περνάει δευτερόλεπτα από το μυαλό μου: Τι κάνω ρε φίλε; Χτύπησαν την πόρτα οι γνωστοί και μου είπαν σεισμός. Είπα κι εγώ τι ήταν αυτό;», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share