Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024

Χαμόγελο μέχρι τα αυτιά για τον Φωκά Ευαγγελινό: «Με την Μαρίνα μου δόθηκε η ευκαιρία να πάω ένα βήμα πιο μπροστά» (video)

Αποκάλυψε επίσης τι τον δυσκόλεψε περισσότερο

29 Απριλίου 2024 12:54
Χαμόγελο μέχρι τα αυτιά για τον Φωκά Ευαγγελινό: «Με την Μαρίνα μου δόθηκε η ευκαιρία να πάω ένα βήμα πιο μπροστά» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Eurovision 2024: Ο Φωκάς Ευαγγελινός, ο καλλιτεχνικός διευθυντής της ελληνικής συμμετοχής, λίγα 24ωρα πριν τον Ημιτελικό της Eurovision και την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι επί σκηνής εκφράζει την υπερηφάνεια και την ευγνωμοσύνη του για το ελληνικό τραγούδι. Σε συνέντευξη του στον Alpha, μίλησε μεταξύ άλλων για την εκπομπή Super Κατερίνα για την Μαρίνα Σάττι, την αποστολή και την σκηνική παρουσίαση του τραγουδιού.

Να υπενθυμίσουμε ότι η ελληνική αποστολή βρίσκεται ήδη στο Μάλμε της Σουηδίας, όπου θα διεξαχθεί ο 68ος Διαγωνισμός της Eurovision και σήμερα Μ. Δευτέρα 29/4 η Μαρινα Σάττι και η ομάδα της θα πραγματοποιήσουν την πρώτη τεχνική πρόβα επί σκηνής για το «Ζάρι».

Επί την ευκαιρία δείτε: Eurovision 2024: Αποθέωση για τη Μαρίνα Σάττι στο αεροδρόμιο - Αναχώρησε για τη Σουηδία η τραγουδίστρια

«Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια της διοργάνωσης»

«Έχουμε την πρώτη πρόβα, που θα έχει άγχος, είναι η πρώτη επαφή. Αν και έχουμε δει το stand in και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια της διοργάνωσης. Ήταν πολύ κοντά σε αυτό που θέλουμε και με τις διορθώσεις που πρέπει να κάνουμε θα τα κάνουμε όλα τέλεια», τόνισε αρχικά ο χορογράφος.

Σε ερώτηση για το τι ήταν αυτό που τον δυσκόλεψε στην σκηνοθεσία της φετινής συμμετοχής είπε: «Το κομμάτι που με δυσκόλεψε περισσότερο στο στήσιμο της εμφάνισης της ελληνικής συμμετοχής ήταν ο συγχρονισμός της κάμερας, ενός ανθρώπου που δεν έχει ξανασυναντήσει την Μαρίνα, με αυτό που έχουμε στείλει και πρέπει να συντονιστούν, γιατί είναι μία συνομιλία στη σκηνή της κάμερας και της Μαρίνας».

«Με την Μαρίνα μου δόθηκε η ευκαιρία να πάω ένα βήμα πιο μπροστά»

«Είμαι ενθουσιασμένος, γιατί, χωρίς να υποτιμώ τις άλλες μου συμμετοχές, γνώρισα μία καινούργια οικογένεια μαζί με την Μαρίνα, ένα άκουσμα τελείως διαφορετικό και είμαι περήφανος που η χώρα μου πάει με κάτι καινούργιο πια και όχι κάτι συνηθισμένο, χωρίς να είναι κι αυτό κακό», τόνισε και πρόσθεσε «Από την άλλη αυτό μου δημιούργησε και μία ευθύνη στο πώς θα αντιμετωπίσω ένα καινούργιο κομμάτι και ένα καινούργιο είδος με κάτι πιο πρωτότυπο σκηνικά και πιστεύω ότι με τη Μαρίνα μου δόθηκε μία ευκαιρία να πάω ένα βήμα πιο μπροστά, αν θεωρείται αυτό, γιατί μπορεί και να μην αρέσει, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα αρέσει γιατί είναι πολύ ωραία η ομάδα».

Για το αν υπήρξε κάποιο αρνητικό στην πρώτη γνωριμία με την Μαρίνα Σάττι και τα μέλη της φετινής ελληνικής αποστολής στην Eurovision o Φωκάς Ευαγγελινός δήλωσε: «Ποτέ. Όταν μπαίνεις σε μία καινούριγα οικογένεια ή όταν συνομιλείς με καινούργιους ανθρώπους, σαφώς πρέπει να αφουγκραστείς και τον τρόπο που λειτουργούν. Το πιο σημαντικό είναι ότι εγώ, σαν Φωκάς, δεν λειτουργώ ποτέ απόλυτα σε αυτό που θέλω, γιατί δεν είναι αυτό που θέλω, αλλά αυτό που έχει γεννηθεί στο μυαλό μου από αυτό που μου βγάζει ο καλλιτέχνης, το τραγούδι και η μουσική».

 

Eurovision

Ροή ειδήσεων

Share