Δευτέρα, 06 Μαΐου 2024

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Πέμπτη 13 Οκτωβρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Ξεχωρίσαμε τα καλύτερα!

13 Οκτωβρίου 2022 11:42
Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Πέμπτη 13 Οκτωβρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr, σου κάνει τις καλύτερες προτάσεις διασκέδασης για σήμερα Πέμπτη 13 Οκτωβρίου, ώστε να περάσεις μία όμορφη μέρα. Παρακάτω θα βρεις προτάσεις για όλα τα γούστα, από εστιατόριο και bar μέχρι σινεμά και θέατρο.

Εμείς ξεχωρίσαμε τα καλύτερα για διασκέδαση... εσείς απολαύστε το!

Εστιατόριο

Το Athensmagazine.gr προτείνει για φαγητό το εστιατόριο "Comal", του Γιάννη Λουκάκου, που φέρνει το Μεξικό στην πλατεία του Χαλανδρίου.

Το εστιατόριο, που βρίσκεται στην οδό Πλατεία Ελευθερωτών 8, σε ταξιδεύει στο Μεξικό, μέσα από έναν ζεστό και boho χώρο στην κεντρική πλατεία.

Στο μενού υπάρχουν γνώριμες μεξικάνικες γεύσεις, αλλά με τα ιδιαίτερα twists και ενδιαφέροντες συνδυασμούς υλικών, σε ορεκτικά, σαλάτες, κυρίως και to share πιάτα.

Και όλα αυτά σε έναν χώρο άκρως μαγευτικό. Ξύλινα τραπέζια, αναπαυτικά σκαμπό στην μεγάλη μπάρα, εντυπωσιακά έπιπλα κάτω από χαμηλό φωτισμό.

Ο σεφ, εμπνευσμένος από την αυθεντική μεξικάνικη κουζίνα, αποφάσισε να ανοίξει ένα εστιατόριο όπου θα προσεγγίζει τη μεξικάνικη γαστρονομία κάπως αλλιώς και σίγουρα πολύ διαφορετικά από την tex mex λογική που επικρατεί στα περισσότερα μεξικάνικα της Αθήνας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη COMAL (@comal.athens)

Bar

Από την άλλη αν έχετε όρεξη για ποτάκι, το Athensmagazine.gr, προτείνει για σήμερα, το "The Dalliance House", που βρίσκεται στην οδό Κυριαζή 19 στην Κηφισιά. Με την ευκαιρία ανακάλυψε μερικά από τα καλύτερα μαγαζιά για ποτό στην Κηφισιά.

Το "The Dalliance House", είναι κυριολεκτικά ένα σπίτι, ένα διατηρητέο κτήριο το οποίο κουβαλά στα θεμέλια του άπειρες αναμνήσεις και πάρτι. Ένα αριστοκρατικό νεοκλασικό ψηλοτάβανο αρχοντικό.

Το ξύλο του μοναστηριακού συνυπάρχει αρμονικά με το ξύλο της μπάρας και της κάβας που απλώνεται από το πάτωμα μέχρι και την οροφή. Ο 19ος αιώνας συναντιέται με τον 21ο σε ένα σκηνικό γεμάτο ρετρό αέρα και μοντέρνα αισθητική.

Σινεμά

Παράλληλα, σήμερα ξεκίνησε η νέα κινηματογραφική εβδομάδα και σας προτείνουμε να την εγκαινιάσετε με την δραματική ταινία "Ο Χαμένος Βασιλιάς".

Υπόθεση:

Μια 45άρα Βρετανίδα, μητέρα δύο αγοριών και σε διάσταση με το σύζυγό της, παθιάζεται με τον Ριχάρδο Γ΄ και κάνει σκοπό της ζωής της να ανακαλύψει τον τάφο του και να αποκαταστήσει το όνομά του.

Δείτε το trailer:

Μουσική

Επιπλέον, σήμερα μπορείς να απολαύσεις την Ολλανδή τραγουδίστρια και συνθέτη Kovacs, που έρχεται στο Fuzz Club.

Με τη, σήμα κατατεθέν, γούνινη κουκούλα να κρύβει το ξυρισμένο της κεφάλι αλλά και τη φωνή μιας σόουλ ντίβας, η Sharon Kovacs είναι ένα φαινόμενο αινιγματικό. Έχοντας πολυετείς μουσικές σπουδές στο ενεργητικό της, αναδείχθηκε από open mic nights στο Eindhoven όπου έκανε και τα πρώτα της βήματα πριν αρχίσει να διαγράφει μια εντελώς ξεχωριστή πορεία στην παγκόσμια μουσική σκηνή, που δεν άργησε να αντιληφθεί την ιδιαίτερη γοητεία της και να αφεθεί στη μαγεία.

 Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Πέμπτη 13 Οκτωβρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

Θέατρο

Αν έχεις όρεξη για θέατρο τότε για σήμερα προτείνουμε την μεγάλη θεατρική επιτυχία «Το Σώσε», που παίζεται στο Θέατρο Παλλάς.

H εμβληματική κωμωδία του Μάικλ Φρέιν, «Το Σώσε», σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, με έναν θίασο σπουδαίων πρωταγωνιστών επί σκηνής, επιστρέφει στο Θέατρο Παλλάς και ανοίγει την αυλαία της νέας θεατρικής σεζόν 2022-2023, από τις 5/10, για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων!

Μετά την σαρωτική επιτυχία της πρώτης σεζόν, η παράσταση που παρακολούθησαν πάνω από 30.000 θεατές και έλαβε διθυραμβικές κριτικές, συνεχίζεται στο Θέατρο Παλλάς, από την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου!

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Πέμπτη 13 Οκτωβρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης υπογράφει την σκηνοθεσία μιας καθαρόαιμης κωμωδίας, επιστρατεύοντας έναν all-star θίασο, με τον ίδιο να ανεβαίνει επίσης στη σκηνή. Μαζί του, στο οργανωμένο χάος αυτής της αριστοτεχνικά γραμμένης κωμωδίας, πρωταγωνιστούν η Σμαράγδα Καρύδη, ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, η Στεφανία Γουλιώτη, ο Γιώργος Χρυσοστόμου και η Λένα Παπαληγούρα. Την ομάδα συμπληρώνουν ο Γιώργος Ψυχογυιός, η Δάφνη Δαυίδ και ο Γιώργος Ζυγούρης.

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

 

Διασκέδαση

Ροή ειδήσεων

Share