Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

4 cafe στην Λούτσα που αγαπάμε χειμώνα - καλοκαίρι

Εδώ θα απολαύσετε ώρες ξεγνοιασιάς

29 Ιουνίου 2023 10:13
λουτσα αρτεμιδα για καφε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην Λούτσα θα πιειτε τον καφέ σας ακριβώς δίπλα στην παραλία και με μαγευτική θέα. Εμείς εδώ στο athensmagazine.gr έχουμε ιδιαίτερη αδυναμία σε κάποια cafe τα οποία τα επισκεπτόμαστε χειμώνα καλοκαίρι.

Ricci

ricci λουτσα αρτεμιδα για καφε

Δημιουργήθηκε για να προσφέρει στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης στους θαμώνες του και όχι μόνο… Εχει φόντο τη θάλασσα χειμώνα καλοκαίρι. Μπορείτε να χαλαρώσετε πίνοντας τον καφέ σας, μπορείτε να σερφάρετε με απεριόριστο δωρεάν Wi-Fi και συγχρόνως να δροσίζεστε με την παρέα σας απολαμβάνοντας την μπύρα της αρεσκείας σας και παρακολουθώντας τον αγαπημένο σας αγώνα.

Η νυχτέρινη όψη του καφέ-μπάρ RICCI ειναι αυτή που θα σας ενθουσιάσει περισότερο. Τα φώτα χαμηλώνουνε και μπορειτε να απολαύσετε το ποτό σας την μπύρα σας η οτι εσείς επιθυμείτε στους ρυθμούς της μουσικής του..

Albatross

albatross λουτσα αρτεμιδα για καφε

Για τους λάτρεις των υδάτινων σπορ το Albatross είναι κατά κύριο λόγο ένα σημείο συνάντησης και αφετηρίας για μάχες με τα κύματα, όμως για τους κοινούς θνητούς αποτελεί έναν γουστόζικο all day food & drink χώρο για άραγμα δίπλα στο κύμα.

Σε αυτό βοηθά και ο υπέροχος chill out εξωτερικός του χώρος με τα τραπεζάκια πάνω στο γκαζόν, τους φοίνικες και τις άνετες ξαπλώστρες, ιδανικός τόσο για να απολαύσετε τον καφέ σας όσο και το γεύμα σας (must η μακαρονάδα mushroom chicken, οι τραγανοί καβουροκεφτέδες και το εξωτικό ταμπουλέ), όσο και για να πιείτε το ποτάκι σας το βράδυ όταν μεταμορφώνεται σε bar/night club φιλοξενώντας διάφορα ζωντανά σχήματα ή Djs.

Nissakia

nissakia λουτσα αρτεμιδα για καφε

Στην παραλία του Αγίου Νικολάου, ανάμεσα στη Λούτσα και τη Ραφήνα, οι surfers της πόλης έχουν φτιάξει το δικό τους στέκι. Στην παραλία τα νερά είναι πολύ ρηχά και με αρκετό αέρα και κύμα, ό,τι πρέπει δηλαδή για τους surfers. Πάνω ακριβώς στην άμμο, βρίσκεται τοποθετημένο το café bar Nissakia όπου μπορείτε να πιείτε τον καφέ σας από νωρίς, ενώ θα ρίχνετε και μια γρήγορη βουτιά στη θάλασσα για να δροσιστείτε. Δοκιμάστε επίσης, το νόστιμο club sandwich με κοτόπουλο και τη νησιώτικη ατμόσφαιρά του, ακούγοντας το κύμα


Ενάλιο

enalio λουτσα αρτεμιδα για καφε

Εδώ θα πιείτε πολύ καλό καφέ σε ένα χώρο πολύ καθαρό και όμορφα διαμορφωμένο. Ωραία μουσική και ευγενικό service έρχονται να συμπληρώσουν την καλή ατμόσφαιρα και να διαβεβαιώσουν ότι θα περάσετε καλά.

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share