Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Experience Park στο Ελληνικό: Ξεπέρασαν το ένα εκατ. οι επισκέπτες - Έναρξη εορταστικών εκδηλώσεων Χριστουγέννων

Οι εκπλήξεις θα διαδέχονται η μία την άλλη, όλες τις ημέρες των γιορτών

6 Δεκεμβρίου 2022 14:38
Experience Park στο Ελληνικό: Ξεπέρασαν το ένα εκατ. οι επισκέπτες - Έναρξη εορταστικών εκδηλώσεων Χριστουγέννων
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την έναρξη της εφετινής εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και του νέου έτους σηματοδοτεί η φωταγώγηση του The Ellinikon Experience Park που πραγματοποιείται στις 9 Δεκεμβρίου, στις 7 το απόγευμα, όπως ανακοινώθηκε.

Με την ευκαιρία ανακάλυψε 5 μαγαζιά της Αθήνας για να φας τα καλύτερα μελομακάρονα.

Το The Ellinikon Experience Park, που ξεκίνησε τη λειτουργία περίπου πριν έναν χρόνο έχουν επισκεφθεί περισσότεροι από ένα εκατομμύριο πολίτες. Αποτελεί το πρώτο μέρος του μεγαλύτερου παράκτιου πάρκου σε διεθνές επίπεδο το οποίο δόθηκε στο κοινό, στο πλαίσιο της αστικής ανάπλασης που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη από την Lamda Development στο Ελληνικό.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η γιορτινή βραδιά ξεκινά στο σιντριβάνι, με ένα σόου που συνδυάζει, μουσική, χορό και φαντασία με τη συνοδεία 12μελούς ορχήστρας υπό τη διεύθυνση του Ανδρέα Τσελίκα. Σειρά έχει το φως που θα μεταμορφώσει το Πάρκο σε ένα εντυπωσιακό, παραμυθένιο σκηνικό, όπου θα κυριαρχεί το μπλε και το μωβ χρώμα. Ένα εντυπωσιακό light show δημιουργεί μαγικές εικόνες και σχέδια στην Πλατεία Α και φωταγωγεί το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο. Ο Αττικός Ουρανός γεμίζει χρώματα σε ένα φαντασμαγορικό θέαμα από οικολογικά-πυροτεχνήματα που θα γεμίσουν χρώματα τον Αττικό ουρανό.

Την εκδήλωση θα ολοκληρώσει μία συναρπαστική μουσική εμπειρία από το συγκρότημα «Μουσικοί του Κουτιού» της αγαπημένης τηλεοπτικής εκπομπής «Μουσικό Κουτί», γεμάτη ρυθμό και εορταστική διάθεση!

Οι φετινές γιορτές, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, στο Experience Park είναι διαφορετικές, με τις εκπλήξεις να διαδέχονται η μία την άλλη, όλες τις ημέρες των γιορτών. Για όλη την περίοδο των Χριστουγέννων, κάθε του σημείο θα κρύβει μια ανεπανάληπτη, διαδραστική εμπειρία που θα γίνεται πραγματικότητα, μέσα από τη δική σας ενέργεια, χαρίζοντας λάμψη και φως στο στολισμένο Πάρκο.

Ένα αξέχαστο Χριστουγεννιάτικο ταξίδι θα ξεκινήσει στο Hill of Lights και θα συνεχίσει στο Garden of Reflections, όπου θα δημιουργείται ένα μοναδικό παιχνίδι με καθρέπτες. Όσοι βρεθούν στην Πλατεία Β', θα περπατήσουν στο μεγαλύτερο, διαδραστικό projection mapping στην Ελλάδα, και θα ανακαλύψουν πώς τα βήματά τους αλλάζουν τα σχέδια του Magic Christmas Carpet. Στο Christmas Hub δίπλα στο συντριβάνι, μικροί και μεγάλοι δοκιμάζουν τη δημιουργική τους διάθεση και φτιάχνουν πρωτότυπες Χριστουγεννιάτικες κατασκευές με βιώσιμα υλικά.

Για το διάστημα των γιορτών η ενέργεια που θα χρειαστεί για να καλυφθούν οι ανάγκες φωτισμού, θα προέλθει από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Επιπλέον, όλος ο φωτισμός που θα χρησιμοποιηθεί είναι led διασφαλίζοντας εξοικονόμηση ενέργειας που φτάνει το 80% συγκριτικά με συμβατικά φωτιστικά.

Την εορταστική εμπειρία συμπληρώνουν οι γιορτινές προτάσεις από τα Burger Joint, Bubble Tale, Hans & Gretel, LUKUMAΔΕΣ, Johnnie Hot Dog, Esteban Burrito Bar και Falafeladiko, γύρω από το επιβλητικό Χριστουγεννιάτικο Δέντρο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share