Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Τα μαγαζιά της Αθήνας που σε ταξιδεύουν Μπαχάμες και Λατινική Αμερική

Ταξίδι μακρινό χωρίς καν να ετοιμάσεις βαλίτσα!

22 Αυγούστου 2023 10:37
Τα μαγαζιά της Αθήνας που σε ταξιδεύουν Μπαχάμες και Λατινική Αμερική
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ποιος δεν έχεις ονειρευτεί να βρίσκεται σε ένα εξωτικό νησί, κάπου στις Μπαχάμες ή στην Λατινική Αμερική; Σε ένα σημείο του κόσμου τέλος πάντων, το οποίο δεν θυμίζει σε τίποτα Αθήνα ή αστικό τοπίο. Ειδικά τώρα που είναι Καλοκαίρι οι σκέψεις για το πόσο ωραία θα ήταν να βρίσκεσαι σε ένα μακρινό νησί και να χαλαρώνεις πληθαίνουν!

Μην ανησυχείς όμως, το Athensmagazine.gr, έκανε την έρευνα του και εντόπισε μερικά μαγαζιά της Αθήνας που σε μεταφέρουν μακριά... πολύ μακριά από την πόλη.

Με την ευκαιρία ανακαλύψτε τα καλύτερα μαγαζιά με κήπο στην Αθήνα.

Coyoacan

Βάρη

Τηλέφωνο: 694 825 3333

Με ένα πρωτοποριακό concept, το Coyoacan playa φέρνει την party κουλτούρα και την boho αισθητική τoυ Tulum ακριβώς πάνω στην θάλασσα. Παράλληλα, θα σε εντυπωσιάσει το άκρως πρωτότυπο Mediterranean Mexican μενού, το οποίος αξίζει αναμφίβολα να δοκιμάσεις.

Nazaré Surf Bar

Δ' Μαρίνα Μαρίνας Ζέας

Έχεις ακούσει για την Ναζαρέ; Βρίσκεται στην Κεντρική Πορτογαλία και είναι μια μικρή παραθαλάσσια πόλη, ένα γραφικό ψαροχώρι δημοφιλές στους τουρίστες αλλά και σε όσους ξέρουν να ισορροπούν σε σανίδα. Οι μεγάλες αμμώδεις παραλίες στην Ασημένια ακτή σηκώνουν τεράστια κύματα από την υποθαλάσσια τάφρο της περιοχής η οποία ξεκινά ανοικτά στον Ατλαντικό Ωκεανό.

Από εκεί εμπνέεται και το Nazaré Surf Bar, το μαγαζί στον Πειραιά που σε ταξιδεύει Μπαχάμες, Χαβάϊ και σε όποιο άλλο εξωτικό μέρος μπορείς να φανταστείς.

Noah

Ευζώνων Πάρκο Ελευθερίας Μέγαρο Μουσικής

Τηλέφωνο: 21 0723 3419

Mόλις δυο βήματα από το μετρό του Μεγάρου Μουσικής, βρίσκεται το Noah, ένα μαγαζί που σε ταξιδεύει μέχρι την Λατινική Αμερική. Παράλληλα, το σιντριβάνι-έμβλημα που διαθέτει σου δημιουργεί μια αίσθηση χαλάρωσης. Το μποέμ σκηνικό του Noah, σε συνδυασμό με τα γευστικά cocktail θα σε συναρπάσουν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Noah (@noah.athens)

Gajah

Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

Τηλέφωνο: 697 445 5699

Tο Gajah, θυμίζει εξωτικό νησί. Με το που πατήσεις το πόδι σου στο μαγαζί μεταφέρεσαι σε έναν μαγικό, εξωτικό τόπο, που μοιάζει με νησί. Τεράστια τοτέμ, φοίνικες και τρεχούμενα νερά παντού.

Σε μια γωνιά ανάμεσα σε φοίνικες στέκεται επιβλητικό το γλυπτό ενός ελέφαντα σε φυσικό μέγεθος, εξάλλου Gajah στα ινδονησιακά σημαίνει ελέφαντας.

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share