Σάββατο, 25 Μαΐου 2024

Γιατροί του Κόσμου: Μια πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης στην Πλάκα

Έρχεται αυτό το Σαββατοκύριακο 27 & 28 Απριλίου

23 Απριλίου 2024 09:08
Γιατροί του Κόσμου: Μια πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης στην Πλάκα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι Γιατροί του Κόσμου αυτό το Πάσχα στήνουν μια διήμερη γιορτή αλληλεγγύης και τo Σαββατοκύριακο 27-28 Απριλίου μας περιμένουν στο Stelios Foundation Conference Hall – Cine Paris (Κυδαθηναίων 22, στην Πλάκα), από τις 10.00 έως τις 21.00, με μοναδικά δώρα και εκπλήξεις.

Στην πασχαλινή γιορτή των Γιατρών του Κόσμου θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά τις δράσεις τους, αλλά και τους τρόπους, με τους οποίους μπορούμε να συμβάλλουμε στην υποστήριξη όλων όσοι μας έχουν ανάγκη. Να κάνουμε τη δωρεά μας και να αποκτήσουμε μοναδικά δώρα για εμάς και τους αγαπημένους μας, όπως λαμπάδες, ευχετήριες κάρτες, διακοσμητικά αντικείμενα, που διατίθενται για να μπορούν να συνεχίσουν οι Γιατροί του Κόσμου να βρίσκονται στο πλευρό των πιο ευάλωτων συνανθρώπων μας.

Γιατροί του Κόσμου - Ελλάδας

Οι Γιατροί του Κόσμου – Ελλάδας (ΓτΚ – Ελλάδας), ιδρύθηκαν το 1990 και αποτελούν μία ιατρική, ανθρωπιστική Μη Κυβερνητική Οργάνωση, μέλος του Διεθνούς Δικτύου των Γιατρών του Κόσμου το οποίο αποτελείται σήμερα από 17 αντιπροσωπείες. Κινητήρια αρχή της οργάνωσης είναι ότι κάθε ανθρώπινη ύπαρξη έχει δικαίωμα στην ανθρωπιστική βοήθεια, ανεξάρτητα από το φύλο, την καταγωγή, το σεξουαλικό προσανατολισμό, τη θρησκεία, την ιδεολογία ή την πολιτική πεποίθηση.

«Δεν είμαστε εδώ μόνο για να προσφέρουμε τις απαιτούμενες υπηρεσίες. Είμαστε εδώ για να προκαλέσουμε μια άμεση και πραγματική αλλαγή».

Έτσι, το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Απριλίου μας περιμένουν όλους στο Stelios Conference Hall – Cine Paris για τη διήμερη γιορτή τους, που έρχεται για μια ακόμα φορά να θυμίσει πως η χαρά του να μοιράζεσαι και να προσφέρεις, εκτός από μια ζεστή εκδήλωση αγάπης, παραμένει μια ουσιαστική πράξη αλληλεγγύης που έχουμε όλοι μας ανάγκη.

Info

Ημερομηνία: Σάββατο 27& Κυριακή 28 Απριλίου

Ώρες λειτουργίας: 10:00 – 21:00

Τοποθεσία: Stelios Conference Hall – Cine Paris, Κυδαθηναίων 22, Πλάκα, Αθήνα

Πληροφορίες / Κρατήσεις: Médecins du Monde Greece – Γιατροί του Κόσμου

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share