Κυριακή, 26 Μαΐου 2024

Nomads: Τι είδαμε χτες; O τσακωμός Μαυρίδη – Αποστολία, η αλλαγή στο παιχνίδι και η ξαφνική οικειοθελής αποχώρηση παίκτη! Ποιος αποχώρησε; (video)

10 Νοεμβρίου 2017 08:19
Nomads: Τι είδαμε χτες; O τσακωμός Μαυρίδη – Αποστολία, η αλλαγή στο παιχνίδι και η ξαφνική οικειοθελής αποχώρηση παίκτη! Ποιος αποχώρησε; (video)

Μια σκληρή μονομαχία παρακολουθήσαμε το βράδυ της Πέμπτης μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες του ΑΝΤ1 καθώς η Όλγα Πηλιάκη ήρθε αντιμέτωπη με τον Μάνο Πίντζη και οι δυο τους έδωσαν σκληρή μάχη για να παραμείνουν στις Φιλιππίνες.

Όμως, λίγο πριν τελειώσει το επεισόδιο ήρθαν τα πάνω κάτω καθώς παίκτρια αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς. Πάμε παρακάτω να δούμε τα highlights της βραδιάς όπως τα σημείωσε το Youweekly.gr:

Στο χθεσινό επεισόδιο του Nomads ήρθαν τα πάνω κάτω!

Τι εννοώ; Το πρώτο πράγμα που είδαμε είναι πως ο Γιώργος Μαυρίδης «τρόλαρε» τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και πήρε για λίγη ώρα τη θέση του!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αγνώριστη: Δείτε πώς είναι σήμερα η αδελφή του ταξίαρχου Θεοχάρη από το «Καλημέρα ζωή»

Ανέλαβε κανονικά τα καθήκοντά του παρουσιαστή λοιπόν και οι ερωτήσεις που έκανε στους συμπαίκτες του καθώς και στην ομάδα των Ωκεανών ήταν πραγματικά ξεκρδιστικές! Διαβάστε παρακάτω…

Οι παίκτες απάντησαν τα πάντα και δεν μπορούσαν να κρατηθούν από τα γέλια! Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Oι εξελίξεις στο Nomads τρέχουν και στο σημερινό επεισόδιο είναι καταιγιστικές.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ρώτησε ξανά τον Γιώργο Μαυρίδη για το αν υπάρχει κόντρα ανάμεσα σε εκείνον με τον Νίκο Αναδιώτη και στην υπόλοιπη ομάδα, καθώς όλοι βλέπουν πως κάθονται μόνοι τους στη βίλα αλλά και το ότι φορούν διαφορετικό χρώμα μπλούζα από τους υπόλοιπους!

Ο Γρηγόρης αναφέρθηκε μάλιστα στην ένταση που δημιουργήθηκε στο αγώνισμα ασυλίας της, όταν η Αποστολία Ζώη δεν ακολούθησε τις οδηγίες του αρχηγού της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι έγινε σαν σήμερα, 10 Νοεμβρίου; Τα σημαντικότερα γεγονότα που συγκλόνισαν τον πλανήτη!

Η Αποστολία ωστόσο «επιτέθηκε» εκ νέου τόσο στον Μαυρίδη, όσο και στον Αναδιώτη, που την αμφισβήτησε εξίσου. «Είχε μια αντίδραση αμφισβήτησης και αγένειας, και δεν ξέρω γιατί το έκανε αυτό. Η αλήθεια είναι ότι αυτό εμένα με έχει χαλάσει, τι να σου πω ότι δεν με πείραξε;», είπε χαρακτηριστικά!

Ο Νίκος Αναδιώτης από την άλλη απάντησε το απίστευτο, στην ερώτηση του παρουσιαστή, αν θα ξαναφορέσει το κόκκινο μπλουζάκι: «Αν μπορώ να το αποφύγω, δεν θα είχα πρόβλημα να μην το ξαναβάλω!» αποκαλύπτοντας ότι το γυαλί στην ομάδα έχει ραγίσει!

Και ο νέος παίκτης, ο Λευτέρης Χατζηιωάννου, μίλησε για δύο υπο-ομάδες στη Φωτιά, και αυτός προσπαθεί να μείνει κάπου στη μέση. Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Στο σημερινό επεισόδιο του Nomads θα παρακολουθήσουμε την μονομαχία ανάμεσα σε δύο παίκτες από την ομάδα των Ωκεανών!

Ο ένας μονομάχος είναι ο Μάνος Πίντζης, όπως είναι ήδη γνωστό, ο άλλος αποφασίστηκε από την ψηφοφορία του κοινού!

Όπως σας ενημέρωσε και το Youweekly.gr με σχετικό spoiler (Δείτε εδώ), ο παίκτης που έλαβε τις λιγότερες θετικές ψήφους είναι η Όλγα Πηλιάκη και θα μονομαχήσει μαζί με τον Μάνο για το ποιος θα παραμείνει στο παιχνίδι! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Λίγο πριν ανακοινώσει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ποιος θα είναι ο σημερινός μονομάχος που θα αγωνιστεί με τον Μάνο Πίντζη, έκανε μια ανακοίνωση σε όλους τους παίκτες!

Ο παρουσιαστής ενημέρωσε πως από εδώ και στο εξής οι τηλεθεατές θα μπορούν να επικοινωνούν με τον καθένα ξεχωριστά μέσω των social media, γεγονός το οποίο δεν έχει ξανασυμβεί στο ριάλιτι και είναι μια σημαντική αλλαγή για τους παίκτες!

Με το #AskNomads το κοινό θα κάνει ερωτήσεις σε όποιον παίκτη θέλει και οι παίκτες με την σειρά τους θα πρέπει να τους απαντούν ζωντανά! Αυτό όπως καταλαβαίνετε θα προκαλέσει έναν μικρό χαμό, καθώς οι ερωτήσεις προφανώς θα είναι λίγο juicy και ετοιμαστείτε να γίνει…πανικός! Δείτε την ανακοίνωση του Γρηγόρη και τις αντιδράσεις των παικτών στο βίντεο που ακολουθεί:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ισχυρή πυρκαγιά ξέσπασε σε βιοτεχνία χαρτικών στο Μενίδι - Τουλάχιστον ένας άνθρωπος έχει τραυματιστεί

Η σημερή «μάχη» δόθηκε ανάμεσα στον Μάνο Πίντζη και την Όλγα Πηλιάκη!

Και οι δύο παίκτες των Ωκεανών προσπάθησαν αρκετά για να παραμείνουν στο παιχνίδι αλλά αυτός που τελικά τα κατάφερε είναι ένας!

Ο λόγος για την Όλγα Πηλιάκη, η οποία έδωσε το 100% του εαυτού της, και κατάφερε να παραμείνει στο παιχνίδι! Δείτε το σχετικό απόσπασμα το βίντεο που ακολουθεί:

Ο Μάνος Πίντζης ήταν αυτός που αποχώρησε από το Nomads καθώς έχασε από την Όλγα Πηλιάκη, η οποία μονομάχησε μαζί του!

Ο Μάνος λίγο πριν αποχωρήσει από το Παλαουάν ζήτησε να κάνει κάτι!

Αυτό που ζήτησε να κάνει και το έκανε, είναι να αλλάξει ρούχα, καθώς όπως είπε ήρθε χωρίς χρώμα και θέλει να φύγει χωρίς χρώμα! Διαβάστε παρακάτω…

Έβαλε λοιπόν τα κανονικά του ρούχα και αποχωρίστηκε το μπλε που φορούσε μέχρι πρότινος, γεγονός που αποδεικνύει κατά κάποιο τρόπο την «πικρία» του από όλους τους συμπαίκτες του! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Ο Μάνος Πίντζης ήταν αυτός που αποχώρησε από το Nomads καθώς έχασε από την Όλγα Πηλιάκη, η οποία μονομάχησε μαζί του!

Ο ίδιος πριν αποχωρήσει έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για όλους και για όλα!

Ο Μάνος ψήφισε επίσης και για τους αρχηγούς των δύο ομάδων και η επιλογή του θα φέρει τα πάνω κάτω, καθώς επέλεξε για την ομάδα των μπλε τον Λευτέρη Παρασκευά και για την ομάδα των κόκκινων τον…Λευτέρη Χατζηιωάνου, τον νέο παίκτη του ριάλιτι! Δείτε όσα είπε ο Μάνος στο βίντεο που ακολουθεί:

Οι εξελίξεις στο Nomads αναμένονται καταιγιστικές στο επεισόδιο της Κυριακής!

Στο τρέιλερ που θα παρακολουθήσετε παρακάτω, θα δείτε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου κυριολεκτικά να κυνηγάει το όχημα με το οποίο αποχωρεί ο Μάνος Πίντζης!

Ο λόγος; Η Όλγα Πηλιάκη λίγο μετά την νίκη της και την αποχώρησή της από τον αγωνιστικό χώρο αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσγς! Διαβάστε παρακάτω…

Για τον λόγο αυτό λοιπόν, ο Γρηγόρης προτείνει στον Μάνο αν θέλει να επιστρέψει στο παιχνίδι και να συνεχίσει κανονικά να αγωνίσεται με την ομάδα των Ωκεανών! Ποια η απόφασή του! Δείτε το τρέιλερ στο βίντεο που ακολουθεί:

Ωστόσο, λίγες ώρες μετά από αυτό η Όλγα Πηλιάκη έκανε την πρώτη της ανάρτηση στα social media!

Πηγή: Youweekly.gr.

 

Nomads

Ροή ειδήσεων

Share