Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

«Μαξιλαράκι» ασφαλείας από τη Λίτσα Πετρίδη: Γυαλίζουν τα μάτια Ταύρων και 3 ακόμη ζωδίων από το άφθονο χρήμα

Η ανάλυση για το ποιοι θα περάσουν ευτυχή 24ωρα από την αστρολόγο

26 Μαΐου 2024 09:27
«Μαξιλαράκι» ασφαλείας από τη Λίτσα Πετρίδη: Γυαλίζουν τα μάτια Ταύρων και 3 ακόμη ζωδίων από το άφθονο χρήμα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Λίτσα Πετρίδη πραγματοποίησε τις προβλέψεις για τα ζώδια και ανέφερε το ποια θα περάσουν ευτυχή 24ωρα στο επόμενο χρονικό διάστημα, βάζοντας ένα δικό της «μαξιλαράκι» ασφαλείας.

Η γνωστή αστρολόγος έδωσε μέσω του tlife.gr τις δικές της συμβουλές για το πώς να αξιοποιήσουμε αυτές τις μέρες, με την Άση Μπήλιου να βλέπει για κάποιους έναν εξαιρετικό χρόνο.

Κριός

Η ανάγκη να παράγεις και να ασχοληθείς με τη δουλειά ή τα καθήκοντα σου μπορεί να εμφανιστεί έντονα τώρα. Είσαι σε φόρμα για να χτίσεις στρατηγικές και να κερδίσεις την εμπιστοσύνη των άλλων, τόσο σε πρακτικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο και μπορείς να χρησιμοποιήσεις και τα δυο δημιουργικά. Ενώ η ημέρα έχει να κάνει περισσότερο με την εστίαση στις μικροδουλειές παρά στην ευρύτερη εικόνα, αυτή η βδομάδα είναι ιδανική για να απολαύσεις τη φιλόδοξη πλευρά σου. Η συναισθηματική σου ζωή και η ψυχολογία σου έχουν τα σκαμπανεβάσματα τους.

Ταύρος

Προτιμάς ασφαλείς και άνετες ή οικείες καταστάσεις νωρίς σήμερα, προκειμένου να εκφραστείς και να μοιραστείς τον εαυτό σου. Ίσως είναι καλύτερο για εσένα να σου επιτρέψεις την πολυτέλεια για να ξεφύγεις από την ένταση ή την πίεση. Θα μπορούσες επίσης να νιώσεις διχασμένος μεταξύ των προσωπικών συμφερόντων σου και της δέσμευσης σου απέναντι σε κάποιον. Σε κάθε περίπτωση, μην αφήσεις το άγχος να επηρεάσει τη συναισθηματική σου ζωή.

Δίδυμοι

Η μέρα ξεκινά με έντονη κινητικότητα και μπορεί να νιώσεις μια ψυχολογική τόνωση. Ωστόσο η επιθυμία να μείνεις στο σπίτι ή να αποσυμπιεστείς και να χαλαρώσεις είναι έντονη. Η Σελήνη μετακομίζει στον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού για μερικές μέρες, αναδεικνύοντας την ανάγκη σου να δώσεις περισσότερη προσοχή στην προσωπική σου ζωή και το συναίσθημα. Οπότε, απόλαυσε τη συντροφιά αγαπημένων σου προσώπων.

Καρκίνος

Έχεις την τάση να λαχταράς την προβλεψιμότητα σήμερα και η περιέργεια σου σε οδηγεί στο σωστό δρόμο. Μπορεί να αισθάνεσαι ευχάριστα απασχολημένος, αν και το να καταφέρεις να συγκεντρωθείς δεν θα είναι εύκολη υπόθεση. Η επιθυμία για λίγο περισσότερο χρόνο για μια σχέση ή ένα έργο είναι βέβαιο πως θα ταρακουνήσει λίγο τα πράγματα, έτσι ώστε η ζωή σου να μη γίνει βαρετή. Ωστόσο, δε θα πρέπει να πιέζεις πολύ τα πράγματα ειδικά αυτά που σχετίζονται με την ερωτική σου ζωή.

Λέων

Οι συναισθηματικές σου ανάγκες τείνουν να κυριαρχούν σήμερα. Ωστόσο η Σελήνη μετακινείτε και είναι πιθανό να θελήσεις να αφήσεις μερικά από αυτά τα συναισθήματα σου στην άκρη, έτσι ώστε να μπορέσεις να δώσεις περισσότερη προσοχή στην πρακτική πλευρά της ζωής σου ή να απολαύσεις ένα πιο προβλέψιμο ρυθμό. Η υπερβολική οικονομική δαπάνη μπορεί να είναι ένα πρόβλημα, ενώ η συναισθηματική σου ζωή κρύβει εκπλήξεις σε σχέση με το παρελθόν.

Παρθένος

Ενώ χρειάστηκε να ανακτήσεις την ενέργεια και το πνεύμα σου τις τελευταίες μέρες , η Σελήνη μετακινείτε αναζωογονώντας σε. Αναζητάς περισσότερη αλληλεπίδραση και πάθος. Μπορεί να υπάρξουν κάποιες ανήσυχες στιγμές, όμως δεν είναι κάτι που δεν μπορείς να ελέγξεις. Πρόσεξε μην το παρακάνεις και οδηγηθείς σε υπερβολές. Οι απαιτήσεις των άλλων από εσένα μπορεί επίσης να είναι υπερβολικές, όμως δεν είναι δύσκολο να θέσεις τα όρια σου. Αυτό ισχύει και για τη συναισθηματική σου ζωή.

Το «μαξιλαράκι» της Λίτσας Πετρίδη για τα ζώδια

Ζυγός

Η μέρα ξεκινά με μια ελαφριά νότα και προχωρά – εξελίσσετε ήρεμα. Η Σελήνη μετακινείτε, εντείνοντας την ανάγκη σου για προβληματισμό ή κάποια εσωτερικότητα. Είναι μια καλή στιγμή για προσοχή σε παρασκηνιακές καταστάσεις και μπορεί να είναι δύσκολο να δεσμευτείς εξ’ ολοκλήρου, με την Αφροδίτη επίσης να μετακινείτε και να σε κάνει ν αναζητάς την απασχόληση. Μπορείς να βελτιώσεις την ερωτική – συναισθηματική σου ζωή αρκεί να χαλαρώσεις.

Σκορπιός

Με τη μετακίνηση της Σελήνης αρχίζεις να δίνεις προτεραιότητα στην κοινωνική σου ζωή, την αίσθηση της κοινότητας ή την προσωπική σου ευτυχία. Αυτή τη στιγμή του σεληνιακού μήνα είναι λογικό να θέλεις να περιποιηθείς τον εαυτό σου και να ασχοληθείς με χαλαρές δραστηριότητες. Συμβαίνουν πολλά στην προσωπική σου ζωή και μπορεί να σου είναι δύσκολο να ισορροπήσεις τα διαφορετικά ενδιαφέροντα σου. Μοίρασε σωστά το χρόνο σου και μην αμελείς τις υποχρεώσεις σου.

Τοξότης

Ξεκινάς τη μέρα χωρίς να θέλεις να νιώθεις δεσμευμένη απέναντι σε τίποτα. Ωστόσο, η Σελήνη μετακομίζει στον 10ο οίκο σου και οι φιλοδοξίες σου χτίζονται. Αυτή η διέλευση σε ενθαρρύνει να παραμείνεις σε εγρήγορση και να δώσεις προσοχή στις προτεραιότητες σου. Με μια έντονη έλξη για τα γεγονότα στην προσωπική σου ζωή μπορεί να μην είναι εύκολο να προλάβεις όλα όσα θέλεις να πετύχεις. Οι υπενθυμίσεις των κανόνων και των ευθυνών σου μπορεί να χρησιμεύσουν ως σημείο ελέγχου.

Αιγόκερως

Ξεκινάς τη μέρα με αντιδραστικό πνεύμα, αλλά καθώς η μέρα προχωρά μια πιο προοδευτική και εξωστρεφής ενέργεια είναι μαζί σου. Όπως και να έχει, έχεις την τάση να λαχταράς συναισθηματικό ενθουσιασμό ή και δέσμευση. Έχεις μεγαλύτερη όρεξη απ’ ότι συνήθως για νέα ενδιαφέροντα ή για την ανάπτυξη υπαρχόντων. Ωστόσο ο πειρασμός είναι μεγάλος. Νιώθεις ευχάριστα φιλόδοξος κι αυτό ανεβάζει την παραγωγικότητα σου.

Υδροχόος

Αναζητάς ενδιαφέρουσες συνδέσεις και εύκολη ψυχαγωγία καθώς ξεκινάς τη μέρα. Ωστόσο, η Σελήνη κατευθύνεται στον 8ο οίκο σου και επιθυμείς περισσότερη συμμετοχή ή συγκέντρωση σε ένα έργο, ιδέα ή άτομο. Το να λύσεις ένα μυστήριο από το παρελθόν είναι έντονο σήμερα. Επίσης σήμερα μπορεί να υποδηλώνετε μια τάση για υπερβολικές δαπάνες. Με ένα έλεγχο μπορείς να απολαύσεις τα πάντα χωρίς ενοχές.

Ιχθύες

Μπορεί να ξεκινήσεις τη μέρα με περισσότερα από ότι συνήθως στο μυαλό σου. Ωστόσο η Σελήνη κατευθύνεται στον 7ο οίκο σου και η διάθεση σου γίνεται πιο κοινωνική. Μια σύγκρουση μεταξύ της επιθυμίας σου για συντροφικότητα και της παρόρμησης σου για περισσότερη ανεξαρτησία σου δημιουργεί κυκλοθυμία. Δείξε περισσότερη προσοχή στα εργασιακά σου σχέδια, αλλά και στις ανάγκες του συντρόφου σου.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share