Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

«Καμπανάκι» του Τάσου Αρνιακού: «Ψυχραιμία και μέτρα προστασίας, μέχρι το βράδυ ο καιρός...»

Θα υπάρξει συναγερμός αλλά... όχι για πάρα πολύ

26 Μαΐου 2024 08:56
«Καμπανάκι» του Τάσου Αρνιακού: «Ψυχραιμία και μέτρα προστασίας, μέχρι το βράδυ ο καιρός...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Τάσος Αρνιακός χτυπά το «καμπανάκι» του για ακόμη μια φορά για τις καιρικές συνθήκες, που θα επικρατήσουν, αφού το τέλος αυτής της εβδομάδας δεν προμηνύεται, η αλήθεια είναι, το πλέον ιδανικό για όσους θέλουν να αξιοποιήσουν την τελευταία Κυριακή (26/5) του Μαΐου.

Σύμφωνα με τον έμπειρο μετεωρολόγο, η μέρα αυτή θα κυλήσει, όπως και η προηγούμενη (25/5), με άστατες συνθήκες και βροχές, προβληματίζοντας όσους είχαν ίσως κανονίσει το οτιδήποτε για τη συγκεκριμένη μέρα, με τον ειδικό του ΑΝΤ1 να προτείνει ψυχραιμία και μέτρα προστασίας, με τον Σάκη Αρναούτογλου να αναφέρει το ποιες περιοχές θα επηρεαστούν περισσότερο.

Η εξέλιξη των φαινομένων στις επόμενες ώρες

Συγκεκριμένα και αναφορικά με τις καιρικές συνθήκες, νεφώσεις θα σημειωθούν στις περισσότερες περιοχές της χώρας μας, που θα εξελιχθούν σε τοπικές βροχές και καταιγίδες, αν και από το βράδυ τα όποια φαινόμενα αναμένεται αρκετά γρήγορα να εξασθενήσουν.

Οι άνεμοι, ενισχυμένοι προς το Αιγαίο, θα φτάσουν τα 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα ανέβει έως και στους 27 βαθμούς με μικρή υποχώρηση, όπως αναφέρει ο Τάσος Αρνιακός.

Δείτε την πρόγνωση στο Athensmagazine.gr:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share