Τρίτη, 21 Μαΐου 2024

Μικρό «διαμαντάκι»: Το πιο επικό τσιφτετέλι της ιστορίας που άφησε τους πάντες άναυδους (Video)

Έπεσαν κάτω από τα γέλια

30 Απριλίου 2023 08:31
Μικρό «διαμαντάκι»: Το πιο επικό τσιφτετέλι της ιστορίας που άφησε τους πάντες άναυδους (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί να έχουμε δει πολλά αισθησιακά τσιφτετέλια, που μας έχουν τρελάνει, σαν εκείνο των δύο «καυτών» ηθοποιών, αλλά υπάρχουν κι εκείνα, που μας αφήνουν άναυδους, όπως το μικρό «διαμαντάκι» που προσέφερε άνδρας σε μεσημεριανή εκπομπή.

Ο Γιώργος Λιάγκας παρουσίαζε ένα ρεπορτάζ στη διάρκεια της εκπομπής «Μεσημέρι», όταν εκείνη ακόμη προβαλλόταν στον ΣΚΑΪ, σχολιάζοντας το τσιφτετέλι του Χρήστου Καλλιμάνη, που είναι… διαφορετικό από τα υπόλοιπα.

Τσιφτετέλι: Πρόσφερε ένα μοναδικό «διαμάντι» ο Χρήστος Καλλιμάνης

Ο τελευταίος φρόντισε να του επιφυλάξει μια τρομερή έκπληξη, εμφανιζόμενος στο πλατό και ξεκινώντας να κάνει… τα δικά του, προσφέροντας ίσως το μεγαλύτερο έπος, που έχουμε δει στον αέρα εκπομπής.

Δείτε το βίντεο:

Όλο το χωριό ένα ατελείωτο τσιφτετέλι - Μελαχρινή καλλονή ξεσηκώνει το Youtube με 300.000 προβολές!

Το αγνά, όμορφα και κολασμένα τσιφτετέλια δε γίνονται στα τηλεοπτικά πλατό, αλλά στις πίστες σε πανηγύρια και σε μια αντίστοιχη εκδήλωση μας το απέδειξαν, με το σόλο κλαρίνο να ξεσηκώνει ένα ολόκληρο χωριό, αν και μια άλλη κοπέλα τα κατάφερε απλά στο σαλόνι της.

Στην περίπτωση αυτή, αρκούσε μονάχα να σηκωθεί μια κοπέλα, ώστε όλο το χωριό να γίνει ένα... ατελείωτο τσιφτετέλι. Η ίδια με τα απλά της ρούχα και την εντυπωσιακή της παρουσία σηκώθηκε μαζί με μια φίλη της και έδωσαν το έναυσμα, για να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι.

Έκανε τους πάντες... να χορεύουν στο ρυθμό της

Εκείνοι, με τη σειρά τους, μόλις είδαν τη μελαχρινή καλλονή να λικνίζει το κορμί της, έσπευσαν να χορέψουν μαζί της, στους δικούς της ρυθμούς, με αποτέλεσμα η θερμοκρασία... να ανέβει επικίνδυνα.

Κάπως έτσι, το ακόλουθο βίντεο, που μας ήρθε από το Δασοχώρι Καρδίτσας με σόλο του Νίκου Γούσιου, έγινε viral με πάνω από 300.000 θεάσεις να επιβεβαιώνουν τη δημοτικότητά του στο YouTube.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share