Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

50 πεινασμένες αρκούδες εισέβαλαν σε.. χωριό! (Video)

Τρόμος!

8 Δεκεμβρίου 2019 18:49
50 πεινασμένες αρκούδες εισέβαλαν σε.. χωριό! (Video)

50 πεινασμένες πολικές αρκούδες εισέβαλαν σε χωριό στην ανατολική Ρωσία σκορπώντας τον τρόμο και τον πανικό στους 500 περίπου κατοίκους, με παρόμοιο περιστατικό να είχες γίνει πριν λίγες μέρες, όταν αρκούδα άνοιξε την πόρτα ενός SUV!

Σύμφωνα με την WWF οι αρκούδες έψαχναν για φαγητό και ήδη οι κάτοικοι αποφάσισαν να λαμβάνουν μέτρα για την ασφαλή διακίνησή τους.

Δημιούργησαν ομάδες ασφαλείας οι οποίες φροντίζουν για την ασφαλή μετάβαση των παιδιών από και προς τα σχολεία τους ενώ κάποιες εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί έχουν ακυρωθεί.

Η περιβαλλοντική οργάνωση επισημαίνει πάντως ότι οι "εμφανίσεις" τους θα είναι ολοένα και πιο συχνές λόγω της κλιματικής αλλαγής.

«Σχεδόν όλες οι αρκούδες είναι αδύνατες. Ανάμεσά τους υπάρχουν και ενήλικες αλλά και μωρά με τις μητέρες τους» δήλωσε η επικεφαλής των ομάδων ασφαλείας.

Επιστήμονας της WWF εξήγησε ότι αν υπάρχει αρκετός πάγος τότε οι αρκούδες θα ταξιδέψουν βορειότερα για να κυνηγήσουν φώκιες.

"Μέχρι, όμως, ο πάγος να γίνει πιο παχύς θα μένουν στην ίδια περιοχή και θα επισκέπτονται το χωριό τόσο από περιέργεια όσο και λόγω πείνας".

5χρονος πηδάει στον αέρα μαζί με μια αρκούδα! Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα... (Video)

Ένας 5χρονος άρχισε να χοροπηδάει μπροστά από το διαχωριστικό τζάμι που τον χώριζε από την αρκούδα, ελπίζοντας ότι θα της τραβήξει την προσοχή. Δείτε μία αρκούδα να ανοίγει την πόρτα του SUV! Λίγο μετά... συμβαίνει κάτι απίστευτο! (Video)

Το παιδί τράβηξε την προσοχή της αρκούδας και συνέχισε να χοροπηδάει από την χαρά του. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, η αρκούδα άρχισε να μιμείται τις κινήσεις του.

Προς έκπληξη όλων το ανορθόδοξο δίδυμο συνέχισε να πηδάει στον αέρα συγχρονισμένο. Κάποια στιγμή γύρισε και κοίταξε τον μπαμπά του χαμογελώντας χαρούμενος.

Δείτε το βίντεο:

Αρκούδα σκαρφαλώνει τα συρματοπλέγματα για να περάσει την Εγνατία Οδό! (Video)

Ένα θέαμα άνευ προηγουμένου είδαν όσοι έτυχαν να περάσουν από την Εγνατία Οδό και πραγματικά τρομοκρατήθηκαν. Μια αρκούδα πάλευε να περάσει τα συρματοπλέγματα ώστε να βρεθεί από την απέναντι μεριά του δρόμου. Μπορεί να ακούγεται αστείο αλλά είναι παράλληλα και λίγο επικίνδυνο!

Δείτε επίσης: Τρόμος σε τσίρκο: Αρκούδα επιτέθηκε στον θηριοδαμαστή! (Video)

Μια αρκούδα προσπάθησε να περάσει τα προστατευτικά σύρματα και να διασχίσει τον δρόμο, στο ύψος της Κοζάνης. Δεν έχει γίνει γνωστό αν η αρκούδα τα κατάφερε.

Δυστυχώς πολλές αρκούδες τραυματίζονται θανάσιμα στην προσπάθειά τους να διασχίσουν την Εγνατία Οδό.

Αρκούδα χορεύει έξαλλα στον ζωολογικό κήπο και κατακτά το διαδίκτυο! (Video)

Η θηβετιανή αρκούδα από κινεζικό ζωολογικό κήπο στην πόλη Τιαντζίν μάγεψε τους χρήστες του διαδικτύου με τον ρυθμό και τον ξέφρενο χορό της. Το βίντεο μέσα σε μία ημέρα απέσπασε περισσότερα από ένα εκατομμύριο like!

Δείτε επίσης: Υπέροχη γιαγιά 98 χρονών χορεύει τη Ρόζα στον γάμο της εγγονής της!

Σύμφωνα με πληροφορίες, εργαζόμενοι του ζωολογικού κήπου έβαλαν στο βίντεο με μουσική και το ανέβασαν στο YouTube.

Οι υπάλληλοι του ζωολογικού κήπου υποθέτουν ότι στον ζωηρό κέφι της αρκούδας συνέβαλε και το γεγονός ότι είχε λιακάδα αλλά και ότι μαζί της φιλοξενούνται και αρσενικοί αρκούδοι.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share