Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Φαίνονται ένα κανονικό μεσήλικο ζευγάρι αλλά όταν της αφήνει το χέρι..

Τα φαινόμενα απατούν!

30 Σεπτεμβρίου 2019 14:48
Φαίνονται ένα κανονικό μεσήλικο ζευγάρι αλλά όταν της αφήνει το χέρι..

Ο χορός είναι τέχνη, είναι έκφραση, είναι εξωτερίκευση συναισθημάτων. Ιδιαίτερα, όταν πρόκειται για ζευγαρωτό χορό, τότε όλα αυτά μοιράζονται ανάμεσα στους παρτενέρ δημιουργώντας μεταξύ τους ένα απίστευτο δέσιμο. Αυτό ασποδεικνύει και το ζευγάρι παρακάτω!

Δείτε επίσης:Αυτός ο πρώτος χορός του ζευγαριού δεν είναι σαν όλους τους άλλους!

Έτσι ακριβώς συμβαίνει και με τους Charlie Womble και Jackie McGee, οι οποίοι είναι χορευτικό ζευγάρι τα τελευταία τριάντα χρόνια. Οι δυο τους μοιράζονται το ίδιο πάθος για το χορό και μπορούν να εκφραστούν μέσα από τις κινήσεις τους σαν να είναι ένα σώμα κι όχι δύο!

Ίσως ευθύνεται η μακρόχρονη από κοινού εξάσκησή τους, η οποία έχει εκπαιδεύσει τα σώματα τους να χορεύουν απόλυτα συγχρονισμένα. Ίσως, πάλι, να ευθύνεται η χημεία μεταξύ τους και η αγάπη που μοιράζονται για το χορό. Σε κάθε περίπτωση, όμως, αυτοί οι χορευτές δεν περνούν απαρατήρητοι.

Στο παρακάτω βίντεο θα μπορέσετε να τους απολαύσετε σε μια εμφάνιση τους στο φεστιβάλ ShagAtlanta 2013. Μπορεί στην αρχή να φαίνονται σαν ένα κλασικό μεσήλικο ζευγάρι που ετοιμάζεται να χορέψει.

Από τα πρώτα, όμως, βήματα του χορού τους, διαψεύδουν τους πάντες. Τα πόδια τους κινούνται απόλυτα συγχρονισμένα στο swing κι εκείνοι απολαμβάνουν τη μεγάλη τους αγάπη: το χορό.

Απολαμβάνουμε το πόσο μπορεί να δέσει ο χορός δύο ανθρώπους και να τους βοηθήσει να εκφράσουν όσα νιώθουν, ξέρουν και πιστεύουν.

Υπέροχη γιαγιά 98 χρονών χορεύει τη Ρόζα στον γάμο της εγγονής της!

Αυτή η γιαγιά μπορεί να είναι 98 χρονών αλλά το σώμα της και η καρδιά της είναι πολύ νεότερα. Μην σου τύχει! Δείτε τι έπαθε αυτή η συμπαθέστατη γιαγιά όταν πήγε να σβήσει τα κεράκια για τα 102α γενέθλιά της!

Η γιαγιά Δήμητρα, ομογενής που εδώ και πολλά χρόνια ζει στο Τορόντο, χόρεψε ένα υπέροχο «βαρύ» ζεϊμπέκικο, τη «Ρόζα» του Δημήτρη Μητροπάνου στον γάμο της εγγονής της.

Η γιαγιά Δήμητρα αν και στην αρχή κρατάει το χέρι της νύφης, μετά το αφήνει και χορεύει μόνη της ζεϊμπέκικο κάνοντας τους πάντες να χτυπούν παλαμάκια ρυθμικά.

Σίγουρα η γιαγιά ήταν η ευχάριστη έκπληξη της βραδιάς.

Again this woman amazes us. Yiayia Demetra at 98 years old still dances a mean zembekiko. This was at Joanna's wedding last night. God Bless! #admiremypethera

Posted by Patricia Karres Diamantouros on Sunday, July 9, 2017

Aνέβηκε στην πίστα να χορέψει με τον Κιάμο: Το τι γέλιο θα κάνετε δεν περιγράφεται… (Video)

Ήταν η στιγμή που μια Fan του Πάνου Κιάμου εμφάνιση του στα ΑΣΤΕΡΙΑ live της Πάτρας , ανέβηκε στην πίστα και άρχισε τα δικά της χορευτικά κόλπα… Στην υγειά μας ρε παιδιά: Το τσιφτετέλι της Χριστίνας Αλεξανιάν που "κόλασε" μέχρι και τον Παπαδόπουλο!

Aνέβηκε στην πίστα να χορέψει με τον Κιάμο !Το τι γέλιο θα κάνετε δεν περιγράφεται…

Ο πιο σέξυ χορός στην ιστορία του «στην Υγειά μας ρε παιδιά» είναι γεγονός! Το τσιφτετέλι που μας τρέλανε!

Το πανέμορφο μοντέλο και ηθοποιός Αγγελίνα Ματαλιωτάκη, πριν από δυο περίπου χρόνια μας χάρισε τον πιο σέξυ χορό που έχουμε δει ποτέ σε ζωντανή εκπομπή. "Στην υγειά μας ρε παιδιά": Το τσιφτετέλι της Ελισάβετ Δοβλιατίδου που αναστάτωσε τους τηλεθεατές! (video)

Το θυμηθήκαμε ξανά επειδή έρχεται η Δευτέρα μετά τις διακοπές και είπαμε να πάνε κάτω τα.. φαρμάκια!
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share